Få nytt passord

Revolution Slider Error: Slider with alias spaniasommer-slider not found.
Maybe you mean: 'til-leie-promotion' or 'spaniasommer' or 'boliger' or 'spaniasommer-forside-test' or 'villa-12' or 'villa-til-leie'
Your search results

Hva gjestene ønsker å vite

Publisert på april 21, 2015 by

Det er ingen overraskelse at plasseringen er alt for gjester som bestiller en WP Rentals. Men hva var overraskende for oss var den gåten dette emnet skapt i vår siste innlegget Hva gjester virkelig ønsker. På den ene siden er det reisende: de ønsker å vite alt om hvor de kommer med en gang det hjelper dem å avgjøre hvor du skal bestille og planlegge turen. På den annen side er det verter, mange av dem ønsker selvsagt å opprettholde personvernet , spesielt før en bestilling er bekreftet, og andre som ønsker å dele hver minste detalj med en gang.

Er det en måte å formidle posisjonsdetaljer gjest ønsker uten å forlate verts følelsen overeksponert ? Vi tror det. La denne sjekklisten være din guide og alle vinner.

demo57

Tips

Gi anbefalinger tidlig å tillate gjester å planlegge sin reise.

Utfylling din guidebok på WP Rentals er en fin måte å samle dine anbefalinger, og det gjør det lett å vokse og gjenbruke for fremtidige gjester.

Personlighet er verdsatt-anbefale ting du faktisk gjøre selv og steder du liker å gå. En concierge kan gi anbefalinger basert på hva de tror en gjennomsnittlig turist kanskje har lyst, men dine tips kan mer personlig.

Bruk tipsene ovenfor, og du er nødt til å få gode anmeldelser og tilbakemeldinger som dette:

    “Vår vertens tips om billig mat og andre ting å se i nærheten var rett på. Vi vil definitivt være tilbake igjen! ”

    “Jeg er ganske mye reiste og ganske selvstendig med det, noe som betyr normalt jeg liker å finne ut ting selv, men det er ingen tvil: vår vert lagt stor verdi til min erfaring.”

    “Den jukse ark guide til nabolaget vårt vert sendt til oss i forkant av oppholdet var stor, og vi prøvde ut noen av anbefalingene på listen.”

Som en tur nærmer øker angst for gjester. Der jeg trenger ikke å gå? Hvordan kommer jeg dit? Hvordan skal jeg få en nøkkel for plassen? Hvordan planlegger jeg hva jeg skal gjøre på min tur? Sett din gjest på brukervennlighet ved å gi dem all den informasjon de trenger opp foran i stedet for å gjøre dem vente til siste minutt. Dette etablerer tillit med en gang og vil mest sannsynlig samle deg en flott anmeldelse, og gode vurderinger føre til bestillinger.

Category: Uncategorized @nb

Leave a Reply

Din e-post adresse vil ikke bli publisert.

  • .
  • Endre valuta