Få nytt passord

Revolution Slider Error: Slider with alias spaniasommer-slider not found.
Maybe you mean: 'til-leie-promotion' or 'spaniasommer' or 'boliger' or 'spaniasommer-forside-test' or 'villa-12' or 'villa-til-leie'
Your search results

Hvordan være den perfekte Utleier

Publisert på april 21, 2015 by
Vi har satt sammen noen enkle trinn hver vert kan følge for å hindre utleie fra å bli mer av et ork enn en belønning.
“Noen av våre mest entusiastiske verter er så dedikert til sine gjester å ha et eksepsjonelt opphold at de er utfordret til å finne sin egen tid og ressurser for seg selv”, sier Elle. “De er givers og      noen ganger givers svinge for langt inn at det å gi aktivitet.”

Bestem dine mål

Er du vert først og fremst for å tjene penger? For kameratskap? Å skape mer kunst eller dele maten du liker å tilberede? Da er det viktig å kjenne og føle godt om hvordan hosting på linje med og støtter disse målene. For Elle, Airbnb hosting startet som et middel til å holde leiligheten hennes. Hun sier at første mål har utviklet seg til å kunne gi en god og rimelig sted å bo i den svært ettertraktede West Village og gir gjestene muligheten til å leve som en New Yorker. “Jeg er stolt over å kunne dele det.”

Omgi deg med ressurser

Og etter ressurser, betyr Elle de du kan “ringe i en klemme” når, for eksempel, “du trenger for å få nøklene til noen på 14:00 når du jobber på et kontor på tvers av byen.” Dette inkluderer et fellesskap av venner, likesinnede naboer, en rengjøring, eller noen få mennesker som er villige til å jobbe deltid eller per diem, byttehandel eller ta betaling for renhold, key hand-off og hilsen når du ikke klarer å gjøre det selv.

Category: Uncategorized @nb

Leave a Reply

Din e-post adresse vil ikke bli publisert.

  • .
  • Endre valuta