Få nytt passord

Your search results

Om Spaniasommer.com

Snarveien til Spania

I august 2000 ble domenet spaniasommer.com registrert, og slagordet “Snarveien til Spania ” lansert.
Siden har det gått slag i slag. 17 krevende,hektiske,opplevelsesrike og mest kjekke år. Spaniasommer er etterhvert godt kjent i markedet og vi på team Spaniasommer er blitt godt kjent med dette solfyllte markedet.
Vi er stolt av å være en helnorsk feriehusportal i en stor web-verden.Feriehusportaler kommer og feriehusportaler går – men Spaniasommer består. Vi står på for deg.og tilbyr personlig service 24/7.

Høsten 2017 kommer nye Spaniasommer, og med det nye sider og nye tider.Team Spaniasommer er klar for nye utfordringer og vi vil fortsatt være:”snarveien til Spania!” Ønsker både gamle og nye kunder velkommen med på ferden!
MERK at spaniasommer IKKE driver med eller formidler utleie eller salg av de objektene som vises på vår side, Vil du leie eller kjøpe tar du direkte kontakt med utleier eller selger hvis kontaktinfo står på annonsene!

Skal du selge eller seie ut i Spania?
Når du skal selge eller leie ut huset ditt i Spania skal du la team Spaniasommer hjelpe deg med annonsering og markedsføring! Vi har markedsført feriehus i 17 år og kjenner markedet,og vet hvor du får mest igjen for dine annonsekroner.
Våre annonsepakker er innholdsrike,og vi har avtaler med store markedsplasser som Finn Reise og Finn Eiendom. Team Spaniasommer tilbyr personlig service og vi hjelper gjerne private og firma med å lage annonser og være din personlige markedsfører.

Se priser Annonsepakker – Utleie her
Se priser Annonsepakker – Salg her

Team Spaniasommer

Bjørg og Atle Sommerfeldt – team Spaniasommer

Telefonnummer: +47 40068500
E-post: sol@spaniasommer.com

Mvh
Atle Sommerfeldt