Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

6 soveroms hus nær standen mellom Puerto Banus og San Pedro(V002)

| | 12 Gjester | 6 Soverom| 4 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Stilig og elegant tomannsbolig med 6 soverom og 4 bad med plass til opptil 12 personer i luftkondisjonerte komfort og tilkoblet (gratis rask hastighet WiFi).
Feriehuset har en solrik veranda pyntet med bord og stoler. Inngangsdøren åpner inn til en romslig første etasje med oppholdsrom . Videre har etasjen et dobbelt soverom, baderom; kjøkken med frokost hjørne og åpen planløsning stue / spisestue. Skyvedører fra stuen åpner ut til et fabelaktig utendørs område. Overbygd uteplass med sofaer, spisebord og gass BBQ pluss en innebygd BBQ. Flott hage og svømmebasseng.
Første etasje huser store master en-suite soverom, pluss 2 soverom og et felles bad. Ungene vil elske kjelleren hvor de kan spille sine elektroniske gadgets og se på TV i fred. Kjelleren hAR 2 doble soverom, bad og en stor åpen underholdning område.
Takterrassen med sjø glimt og en utsikt over La Concha vil definitivt være et populært sted for før middag mojitos.

Info om området
Lorea Playa er et eksklusivt nabolag ligger mellom San Pedro og Puerto Banus. Strandpromenaden , som starter fra San Pedro hele veien gjennom til Marbella, er en oase av fantastiske chiringuitos, strand klubber, restauranter, kafeer innen gangavstand fra denne eiendommen. Stranden er ca 100 meter unna, og det er et mangfold av vannsport og aktiviteter for å holde deg og barna underholdt .

Prisinformasjon
Fra 2500 til 5500 euro pr uke.

Diverse Info
Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden.

I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt.

Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det!

Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen.

Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

Vi er lokalisert i Nueva Andalucía ved Puerto Banus nær alle våre fritidseiendommer så hvis du trenger hjelp eller har en nødsituasjon kan vi være der på et blunk.
Du kan lese mer om oss på denne linken

Privat nettside
http://www.takeabreakrentals.com/lorea-playa-beach-front-6-bed-villa-between-puerto-banus-san-pedro-v002

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Takeabreakrentals Thomas Foght

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Fra 2500 til 5500 euro pr uke.
Adresse
Adresse: Puerto Banus/San Pedro
Land: Spain
Detaljer
Soverom: 6
Baderom: 4
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng

Tilgjengelighet

desember 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
januar 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
tidligere
idag
bestilt

Takeabreakrentals Thomas Foght


Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden. I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt. Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det! Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen. Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss