Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

ALBIRÅSEN – Stor villa med utsikt for flere familier 1,3 km til stranden

| | 19 Gjester | 6 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Villa Albir er en eldre sjarmerende spansk villa i Albiråsen med flott utsikt fra overetasjen. Albir er en sjarmerende by på Costa Blanca kysten med ca 34.000 innbyggere. Huset ligger på toppen av albiråsen. Eiendommen har store utearealer med sittegrupper på terrasse og solsenger ved basseng. Villaen inneholder 2 etasjer. I hovedetasjen har du 2 soverom:Soverommene med vinduer med utsikt (utsikt kun fra øvreetasjen), 1 bad med badekar og dobbeldusj, vaskerom med vaskemaskin samt ekstra toalett. Spisestue, stue med peis, velutstyrt kjøkken med gassovn, isbit / vanndispenser kjøleskap. I Underetasjen: 2 kjøkken med kjøleskap og fryser et med is og vanndispenser,4 soverom, 2 bad, ett bad med dobbeltdusj og toalett, 1 bad med enkel dusj og toalett. og 2 stuer. Mulig for Ekstrasenger /sovesofa. Aircondition i alle soverom og stuer.

INTERNETT OG TV. Tv med apple TV. Ved langtidsleie kommer internett som ett tillegg i prisen.

PLASSERING Boligen ligger i gang avstand til den norske skolen i Albir. Kort vei til sentrum, strand og handlemuligheter.

HAGEN Huset er utstyrt med hagemøbler på terasser og solsenger ved badebasseng. Det er også Trampoline med sikkerhetsnett i hagen.

PARKERING Det er parkering inne i hagen til flere biler. Info Palmen som er avbildet på noen av bildene ved bassenget er dessverre ikke der nå lengre.

Info om området 40 minutters kjøring fra Alicante (flyplass El Altet), 1 km til Albirstranden, 8-10 minutters kjøring til Benidorm som har langstrakte og flotte sand strender (mulighet for vanskki/wakeboard, paragligning og store shoppingmuligheter).I Benidorm finner du også badeland (Aqualandia) og Mundomar (med delfin show) disse ligger rett ved siden av hverandre. Fornøyelsesparken Terra Mitica, som man fin kan se fra huset (10-20 minutters kjøring). Du finner også i nærhet av Terra Mitica, Terra Natura og Aqua Natura. Gå avstand til den norske skolen i Albir 1- 10 klasse klasse : http://www.minskole.no/dnsalbir Samt kjøreavstand til den norske skolen i Alfaz Del Pi: 1-10 klasse, og VGS http://www.costablancaskole.com Det er gå avstand til turområdet (El Faro) som er vellkjent for sine flotte natur. Tilgang på flere matbutikker, både store og små. Consum som er en litt mindre matbutikk samt Mercadona som er en veldig stor matbutikk med veldig stort utvalg. Kort reisevei til La Marina som er kjøpesenter som ligger rett ovenfor Benidorm med store shoppingmuligheter. Her finner du også go cart i flere forskjellige prisklasser. Kollektivtrafikk er enkelt mellom Altea, Albir, Alfaz Del Pi og Benidorm. Buss (11) tar deg til disse stedene med mange avganger hver eneste time. Det er også Taxi i hovedgaten i Albir.

Prisinformasjon Ledig for ukesleie eller noen mnd fra 10.000 NOK – 36000 NOK I uken. Boligen er ledig for kort og langtidsleie, prisene varierer ut fra årstider og sesong, vennligst oppgi ønsket leieperiode for pristilbud.

Info om rengjøring Utvask av bolig er inkludert. Leietakere plikter å rydde samt kaste søppel i søppelcontainere utenfor huset. Boligen skal overleveres til leietaker i ryddig stand. Leietaker er på sin side forpliktet til å etterlate boligen ryddet, og oppvasken på kjøkkenet skal være tatt. Sengetøy må tas av sengene og sammen med håndklær legges på vaskerommet. Det trengs ikke å vaskes, men legges der samlet.

Diverse Info Gass og vann er inkludert i leieprisen. Strøm kommer i tilegg til prisen. (Skriver av måleren når dere kommer og når dere drar.) Kort vei ned til stranden, 1,3 km ca. Huset ligger i Albiråsen med utsikt, man går rett oppover fra hovedgaten i byen. Lett å finne frem for både voksne og barn.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Anette Løberg

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Fra Til Min. opphold
31-01-2018
Dette er inkludert i leien
Utvask er inkludert VANN OG GASS
Depositum
NOK -10.000
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Boligstørrelse: 300 m2
Soverom: 6
Baderom: 3
Innsjekk: 16:00
Utsjekk: 11.00
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Privat parkering
Peis
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Vifter
Barneseng
Barnestol

Flere egenskaper

BORDTENNISBORD OG TRAMPOLINE FRAJUMP KING FRA NORGE MED SIKKERTHETS NETT RUNDT

Tilgjengelighet

januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
februar 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
tidligere
idag
bestilt