Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Aldea Blanca, Nueva Andalucia – Stor leiliget på ett plan med 3 soverom RA33248

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Attraktiv tre roms leilighet tilgjengelig i populært kompleks av Aldea Blanca. Ligger i gangavstand til fasiliteter og i utkanten av den prestisjetunge Golf Valley. Et flott sted for ferierende som ønsker å få mest mulig ut av oppholdet på Costa del Sol.

Det inngjerde området har meget god beliggenhet; bare en fem minutters spasertur til Centro Plaza. Det er et supermarked, delikatesser og et par restauranter 100 meter unna. Det er også bare en 20 minutters gange til den berømte havnen i Puerto Banus og omkringliggende strender. Med nydelig felles svømmebasseng og hageområder gir det en ideell feriebase.

Leiligheten ligger i tredje etasje, men har inngang fra gaten ovenfor som betyr at det er bare en trapp ned til den. Alt bygget på ett plan. Leiligheten har sør-vest orientering og dermed fordeler fra solskinn. Hele leiligheten har blitt fullstendig reformert og alle møblene er helt nye og av høy kvalitet.

Inngangen fører direkte til en romslig stue og spisestue med masse lys. Spisebord for seks personer og to komfortable sofaer og TV-område med tilgang ut til terrasse.Fullt utstyrt kjøkken med et eget lite vaskerom med vaskemaskin.
Tre soverom og to bad. Det doble soverommet, på høyre side av korridoren, har god størrelse med god garderobeplass. De to andre soverommene; mastersoverom med king size-seng og et soverom med dobbeltseng, er på venstre side av korridoren som betyr at de begge har direkte tilgang ut til terrasse.

Terrassen er super; med to solsenger, spiseplass for seks personer og en BBQ, med utsikt over et av fellesbassengene. Her nyter man flott ettermiddags og kveldssol.

Fiberoptisk Internett og godt utvalg av TV-kanaler.

Dette er en herlig, romslig leilighet beliggende i et vakkert boligkomplekset med svært gunstig beliggenhet – perfekt for familier med barn i alle aldre!
Boligareal:175 m2
Terrasse: 38m2

Soveplass til seks personer.

Vær oppmerksom på at flertallet av utendørs felles svømmebassenger vil være stengt for publikum rundt midten av september i Spania. Dette for å utføre vedlikeholdsoppgaver, behandlinger og oppussing etc. Nordica kan derfor ikke garantere tilgang til noen felles badebasseng fra september og utover. Ta kontakt med oss ​​for ytterligere informasjon på dette området før du gjør en reservasjon under lavsesong (15 september til 15 juni)

Info om området
Navnet Marbella betyr det vakre hav.

Marbella/ Costa del Sol kan tilbyr en rekke vakre strender og et utrolig klima (gjennomsnittstemperaturen er 18,7 ºC hele året), og et stort tilbud av aktiviteter. Gastronomi og underholdning gjør Marbella til en verdig turistdestinasjon. Her vil man garantert oppleve en uforglemmelig ferie!

Byen har de siste 60 årene gått fra å være et liten landsby på 900 innbyggere til å bli en stor by med 125.000 innbyggere.

Selv om Marbella er kjent som et fasjonabelt reisemål, er her noe for alle og enhver. Her kan man rusle gatelangs og stikke innom små smug spekket med butikker av ulikt slag, både de enkle og de mer eksklusive.

I sentrum av Marbella ligger det berømte Appelsintorget, hvor du finner en rekke restauranter og små butikker. Dette er en rolig og pent område av byen, med mindre du befinner deg her i den mest hektiske delen av turistsesongen. Under trærne står det flere benker på rekke, hvor du kan slappe av og nyte folkelivet og skyggens kjølende effek

Prisinformasjon
Høysesong: 1550 euro pr. uke
Lavsesong: 950 euro pr. uke

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

NORDICA SALES & RENTALS

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Fra Til Min. opphold

Restuker

Fra Til Min. opphold
Adresse
Adresse: avenida de los girasoles - Nueva Andalucia
Land: spain
Detaljer
Boligstørrelse: 175 m2
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Solsenger

Tilgjengelighet

juli 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
august 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
tidligere
idag
bestilt

NORDICA SALES & RENTALS


NORDICA SALES & RENTALS Nordicarentals er en ferieboligfirma basert i Nueva Andalucía, Marbella. Vi er et lite firma og vi satser på å tilby ferie i flotte boliger på spanias solkyst. Vårt hovedfokus er at du som vår gjest skal få en problemfri ferie i vakre omgivelser. Vi tilbyr et bredt utvalg av eksklusive ferieboliger i Marbella. Deriblant leiligheter, rekkehus, penthouse leiligheter og villaer.Alt fra små leiligheter til store og unike villaer av høyeste kvalitet og eksklusivitet! Ønsker du å leie ut din villa på solkysten? Ta kontakt med AnnaLena på NordicaRentals.Vi ser på din bolig og gir informasjon om potensiale for utleie mm. Velkommen!

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss