Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Alfas del Pi – Flott hjørneleilighet med havutsikt i Arabi Park.

| | 7 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Leiligheten brukes kun av familie og venner. Meget fin utsikt mot Middelhavet, Altea, Albir og Benidorm. 3 soverom med 7-8 senger, 2 bad. Leilighet på 82 kvm + solrik usjenert balkong (23 kvm), alt på ett plan i 3. etasje med heis. IP TV med norske, nordiske og nordeuropeiske TV kanaler, ADSL bredbånd, som også gir mulighet for IP telefoni. Vanlig fast telefon (inngående samtaler gratis). Ca. 3 km til den norske skole i Alfaz del Pi. Stort svømmebasseng og eget barnebasseng, to tennisbaner, en liten fotballbane inne på området. Kraftig aircondition i stue og på alle soverommene, det gir ønsket temperatur både sommer og vinter. Oppvaskemaskin og vaskemaskin. Innlagt gass, DVD spiller som også kan brukes som CD spiller. Egen garasjeplass i kjelleren. Området er inngjerdet og avlåst. Innganger er videoovervåket.

Info ute/terrasse
Balkong på 23 kvm hvor en del går rundt hjørne, som gir flere soltimer ekstra. På balkongen er det fint å oppholde seg, spesielt på kveldstid. Den er lang og
2 meter bred og hele gjerdet er trukket med grønn plast som også er barnesikring og beskytter mot vind og innsyn. Markiser i hver ende gjør resten av jobben. Varme dager er det svalt her oppe. Elektrisk grill gir mulighet for matlaging på balkongen.
Sol på balkongen fra den står opp, og med tre bord og åtte stoler er det godt med sistteplasser. Deler av balkongen kommer i skygge kl. 14/15, slik at stue/soverom kjøles seg ned.

Info om området
Stort svømmebasseng og eget barnebasseng, to tennisbaner, en liten fotballbane inne på området. Flere restauranter noen hundre meter utenfor området. 5 minutter å gå til Alfaz del Pi sentrum. Kort vei til buss og jernbane.
På innsiden av bygningene er det en grønn oase som det stelles godt med.

Prisinformasjon
600 € pr. uke i høysesong. Ellers 400 € pr. uke. Utenfor høysesong betales det for forbruk av data, telefon, gass, strøm og vann. Mens det i høysesong kun betales tillegg for utgående samtaler på telefon.
Langtidsleie 900 € pr. måned.

Rombeskrivelse
Stue med egen aircondition. I stuen er det en treseters sofa og to stoler. I samme rommet er spisestuen med totalt 8 stoler. Bordet er uttrukket 2,5 meter. Lesekrok i stuen med vitrineskap og kjøpmannsbenk med mye innhold og godt lys over godstolen.

Kjøkkenet er meget godt utstyrt, med oppvaskemaskin og vaskemaskin. stort kjøleskap med fryser på toppen. komfyr med tre gassbluss og en elektrisk plate. Det er fellessanlegg for gass. Alt annet utstyr som trengs på et moderne kjøkken. Det er utstyr til 12 personer.

Soverommet mot balkongen har egen aircondition og takvifte, en god norske dobbelseng med rammemadrasser gjør at en sover godt. Det er bare en skyvedør som skiller en fra balkongen. Dette soverommet har egen aircondition. Det er meget god skapplass med Elfa hyllerkurver som gjør det lett å finne frem. Mellom kurvstativene er det god plass til å henge opp klær.

Barnerommet har egen aircondition og takvifte, etasjeseng med dobbelseng nede. Det er gode sengehester, slik at det ikke er fare for at noen skal falle ned. En oppblåsbar tilleggsseng kan legges på gulvet. God skapplass som på de andre soverommene.

Det innerste soverommet har egen aircondition og takvifte, dobbelseng med norske senger med rammemadrasser gjør at en sover godt. Det er meget god skapplass med Elfa hyllerkurver som gjør det lettere å finne frem. Mellom kurvstativene er det god plass til å henge opp klær.

Badet til soverommet ved balkong har badekar og fotvask i tillegg til utstyrs-stativ, vask og toalett. På det andre badet er det samme men dusj i stedenfor badekar.

Info om rengjøring
Byrå tar seg av den stedlige service og gjør rent for 73 € .

Diverse Info
Det er små avstander i området, etter mindre enn 5 minutters kjøring kommer en til Albir og Benidorm. 5 minutter å gå til Alfaz del Pi. Arabi Park ligger ca. 6 mil nord for flyplassen i Alicante, og det tar 45 minutter å kjøre til/fra flyplassen. Området er inngjerdet og avlåst. Innganger er videoovervåket.
Utleiebyrå tar seg av den stedlige service og renhold. Sengetøy og badehåndklær til 8 personer. Kikkert kan være greit å ha med når en har så god utsikt.
Togene går til Altea og Benidorm. Bussene går til Albir, Altea og Benidorm. Det er egen buss som går til og fra Alicante flyplass.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

alfas-del-pi-flott-hjorneleilighet-med-havutsikt-i-arabi-park

Se alle våre Boliger
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Adresse
Adresse: Arabi Park Alfas del pi
Land: Spain
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng

Tilgjengelighet

oktober 2019
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
november 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
tidligere
idag
bestilt