Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Altea la Nova – Flott leilighet i 1. linje fra stranden med fantastisk havutsikt

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt og førsteklasses til i 1. linje ved stranden i Altea med kort gangavstand til sentrum, marked, butikker og restauranter. Det er tilgang til et stort felles basseng, også har man stranden 50 m unna. Med smakfull innredning, sentral beliggenhet, fantastisk utsikt og gode solforhold, er dette et godt valg for årets feriebolig. Fin stue, velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin, elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap, mikrobølgeovn, kaffemaskin og alt man trenger for et godt opphold. Flatskjerm og tilgang til trådløst bredbånd. To soverom og to komplette bad med dusj. Direkte utgang til romslig terrasse fra stuen, med sittegruppe og hagemøbler. Aircondition i stuen og på hovedsoverommet, nye fine møbler og senger av god kvalitet. Leiligheten ligger i et vakkert og sentralt boområde med kort gangavstand til tog- og busstasjon, butikker og restauranter. Utsikten fra balkongen er helt fantastisk og bør oppleves. Det er felles inngjerdet parkeringsplass rett utenfor blokka. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Info om området

Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter. Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm, byen som aldri sover, hvor man blant annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar. Det er ca 130 km til Valencia.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-478379. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: AT-478379. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er vårt firma registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, our company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris for inntil 4 personer:
Pris per uke i høysesong: 800 euro. Pris per uke i mellomsesong: 575 euro. Pris per uke i lavsesong: 435 euro. Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på 75 euro per uke. Obl. sluttrengjøring 100 euro ved korttidsleie og 140 euro ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær 15 euro per person. Pris ved langtidsleie: 1050 euro per måned. Langtidsleie er minimum 6 uker. Strøm, vann og internett kommer i tillegg ved langtidsleie, ved korttidsleie er dette inkludert.
Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttid og 2 måneder ved langtid. Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd senest 6 uker før ankomst. Ved langtid skal leien betales på forskudd for 2 måneder av gangen.
Dette er inkludert i leien
Strøm, vann og internett er inkludert ved korttidsleie. Ved langtidsleie er dette inkludert.
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin

Tilgjengelighet

november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss