Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Vakker Bungalow Plot 15 ANFI Tauro

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

· Lekker utformet hage utenfor stue og terrasse med kunstgress, pen beplanting, belysning og svømmebasseng. Chill out fasiiteter.

· Umiddelbar nærhet til lokale fasiliteter; Spar supermarked og Tauro Grill restaurant. 

. 5 minutter til en av de fineste strendene på Gran Canaria – Amadores.

· Gode kommunikasjonsforbindelser og flyplassen ligger bare 35 minutter med bil.

· Wi-Fi installert.

Eiendommen er beliggende med morgensol ved inngangsparti, formiddagsol og kveldssol på terrassen/hagen. Stor terrasse med direkte utgang fra stue og spisestue. Aircondtion på alle rom. Det er brukt gjennomgående matrialer av høy kvalitet i hele boligen. Marmor på vegger i alle bad. Høy standard. Spennende eiendom med flott atmosfære og god planløsning, dette er en flott anledning til å leie en bolig utenom det vanlige. Boligen er representativ og innbyr til det gode liv. Egner seg både til privat bruk såvel som representasjonsbolig/velferdstilbud til ansatte og forretningsforbindelser. Boligen ansees som særdeles ettertraktet i utleiemarkedet.

Utleie.

Boligen kan leies ut privat iht. lokal utleielov uten utleieselskap. Leiepris pr uke 1200 € til 1800 € avhengig av sesong.

Boligen ligger ute for salg på www.finn.no og en må kunne påregne visninger under leieforhold

 

Adkomst/Tomteforhold

 

Kjøring helt fram til inngang med parkering for 1 bil. Uteområdet er meget pent beplantet med stort utvalg av subtropiske planter, palmer, busker og trær. Vedlikehold daglig av fellesområdetene av sameiets gartnere. Flott belysning på uteområdene på kveldstid. Komplektets boliger består hovedsaklig av norske eiere. Det er norsk president i sameiet/styre noe som medfører at drift/vedlikehold ansees som tilsvarende i norske sameier.

Spesifikasjoner:

 

-Stue med utgang til terrasse og hage med salong og spisebord.

Spisestue.  

Moderne kjøkken med oppvaskmaskin, micro, stekovn, kjøl/frys.

Tilhørende bod og vaskerom.

Gjestetoalett i vestibyle.

Hovedsoverom med boblebad.  Dør mellom hovedsoverom og soverom 2.

2 Soverom med tilhørende bad.

2 Uteboder.

 

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

LYKKEREISER Ronny Kiil Olsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon

Boligen kan leies ut privat iht. lokal utleielov uten utleieselskap. Leiepris pr uke 1200 € til 1800 € avhengig av sesong
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
Privat svømmebasseng

Tilgjengelighet

november 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
desember 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

LYKKEREISER Ronny Kiil Olsen


Vi formidler privatboliger for ferieutleie samt tjenester relatert til ferie og fritid på sydlige Gran Canaria. (leieavtale mellom eier og leietager, vi driver ikke komersiell utleie men oppretter avtaler samt tar oppfølging av leietager etter at avtalene er klarert. Alle økonomiske transaksjoner skjer direkte til eiers konto og vi fakturerer eier for kommisjon for våre tjenester). Vi krever vide fullmakter for å ivareta leietagers interesser slik at disse ikke blir skadelidende ved evt komplikasjoner. Vi gjør oppmerksom på at leieforhold på Gran Canaria er strengt regulert og at vi ikke kan ansvarligjøres for forhold som oppstår mellom utleier og leietager men vil være behjelpelig dersom det skulle oppstå komplikasjoner. Eier er selv ansvarlig for evt. skatter og avgifter i forbindelse med utleie av privat bolig og plikter selv å oppgi dette til myndighetene. Alle leiepriser oppgitt ved leietilbud er inkl skatter og avgifter samt andre avg. som strøm og vann etc.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss