Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

FINNREISE.COM – AQUA NATURE LA MATA LEILIGHETER

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

DIVERSE LEILIGHETER TIL LEIE I PARK AQUA NATURE I LA MATA, TORREVIEJA REGION.

Dette vakre boligkomplekset Aqua Nature ligger i La Mata, en badeby som ligger mellom Guardamar og Torrevieja. I umiddelbar nærhet ligger en rekke vakre, lange strender og et bredt utvalg av fasiliteter som gir deg i dine daglige behov. Aqua Nature består av fem bygninger, hver med 8 etasjer av hvilken plassering er nesten første linje. Komplekset har kommersielle sentrumområder og leilighetene byr på fantastisk utsikt over havet.

Denne leiligheten er moderne innredet og ligger i 1. etasje. Den har blitt nøye designet og har rikelig med naturlig lys. Møbler og utførelser er av god kvalitet og plass er optimalt brukt. Det er 2 soverom ( 1 x 2 og 2 x 1 ) 2 bad ( dusj + dusj ) og stue ( 76 m 2 ) er innredet med køyeseng ( 2 s .) Air condition, varme og kalde, flatskjerm-TV, satellitt-TV og WIFI. Det moderne kjøkkenet er fullt utstyrt med oppvaskmaskin.

Fra den terrasse har du spektakulær havutsikt. I den vakre anlagt felles hage vil du finne svømmebassenget. En leilighet hvor du kan nyte havet, stranden, naturen og de mange tjenestene som er her. Du kan finne alt dette innen gangavstand! Du kan parkere bilen på gatenivå. Info om området Lufthavn Alicante: 40 Km Strand: 50 M Lufthavn: Murcia: 45 KM Byen: 0 Km Stormarked: 200 M Bussholdeplass: 25 M Kjøpesenter: 3 KM Leiligheter til leie på La Mata, Spania.

Finn en flott innkvartering på La Mata, Torrevieja med FINNREISE.COM.

Du onsker å dra på ferie eller vurderer å overvintre i et varmt klima. Feriehjem tilbyr et perfekt alternativ for hoteller. De tilbyr deg mer plass, privatliv, komfort og derfor mer valuta for pengene.

FERIE I LA MATA, LEI NYDELIGE FERIEHUS I LA MATA.

På denne websiden vil du finne det meste du trenger av informasjon om La Mata. For de som enda ikke har skaffet seg et sted å bo under oppholdet, vil det ligge ute noen attraktive leiligheter som kan leies for en kortere eller lengre periode. For de som ønsker å kjøpe seg sitt eget feriested i Spania, er det lagt ut noen av de mest attraktive leilighetene fra anerkjente byggherrer fra området.

For å leie leilighet, vennligst ta kontakt. La Mata, eller Torrelemata, som det egentlig heter, ligger på Costa Blanca-kysten i Spania, bare drøyt fem minutter fra den kanskje mer kjente byen Torrevieja.

Hele kystlinjen her er et strandparadis, og med 325 soldager i året, er det ikke rart at mange trekker hit fra lenger nord i Europa, og enkelte har også slått seg ned her for godt. Hver onsdag er det marked, og hver dag finner du et stort utvalg av restauranter, barer og butikker. Leier du feriebolig i La Mata får du en smak av det gode liv.

FRITIDSAKTIVITETER I NAERHETEN AV DIN FERIEBOLIG I LA MATA

Ta en tur til saltlakene og naturparken like ved, kjent som «Svaneparken». Saltutvinningen pågår fortsatt i Torrevieja, mens den er lagt ned i La Mata – men det saltholdige vannet gjør at det er et yrende fugleliv i naturparken! Langs parken er det to stier – en for fotturer og en for sykling. Hele Costa Blanca er for øvrig ideelt for sykling.

Her er variasjon i landskapet og mange bakker å prøve seg på, samtidig som det ikke er for bratt, så det er åpent både for den som vil trene og den som bare vil se seg litt rundt. Ved saltlakene kan man også leie hester, og se landskapet fra hesteryggen.

Bare få minutter fra ditt feriehus eller din finca i La Mata er det muligheter for såpass ulike aktiviteter som gokart, bowling og golf. Eller hva med en tur til badelandet i Torrevieja, Aquopolis, masse moro for liten og stor! På strendene i området finner man ellers alt man måtte ønske av vannsport – fra dykking i dypet til høytsvevende paragliding – og både seilling, windsurfing, brettpadling, kajakk og mere til, i vannskorpa. Ikke glem solkrem!

SPIS OG DRIKK PA FERIE I LA MATA

Det spanske kjøkken er svært mangslungent, og påvirket av både greske, romerske og mauriske invasjoner gjennom tidende. Tapasbordene dekkes her, som ellers i Spania, av alle slags vidunderlige retter. Maten er ofte sterkt krydret, men ikke vær redd for å prøve noe nytt på din La Mata-ferie! Paella er alltid godt, og de røde rekene fra Denia er sannsynligvis de beste rekene du noensinne vil smake.

Prøv en turron til dessert, en hard kake av bl.a. nougat, med røtter tilbake til maurerne. Utrolig søt og god, men neppe tannlegens favoritt. Rettene preges ellers av de ferske råvarene. Enten det er kjøtt, fisk, fjærkre eller vilt, vil du oppdage at det er lokale råvarer alt sammen. Costa Blanca har også en rekke lokale viner å by på.

SHOPPING OG KULTUR I NAREHETEN AV DIN FERIELEILIGHET I LA MATA Det er en rekke større shoppingsentre innen kort kjøreavstand fra La Mata, og her er det et rikt utvalg av moteklær, sko, smykker og annet, men også hobbybutikker og billigere klesutsalg. På flere av kjøpesentrene finnes det også enten teater eller kino, så om det kommer en regnskur – eller du bare har lyst til å trene på spansken din – er det ingen grunn til å kjede seg.

Shopping og kultur i nærheten av din ferieleilighet i La Mata. Det er en rekke større shoppingsentre innen kort kjøreavstand fra La Mata, og her er det et rikt utvalg av moteklær, sko, smykker og annet, men også hobbybutikker og billigere klesutsalg. På flere av kjøpesentrene finnes det også enten teater eller kino, så om det kommer en regnskur – eller du bare har lyst til å trene på spansken din – er det ingen grunn til å kjede seg.

SLIK KOMMER DU DEG TIL LA MATA

Det er lettvint å reise til La Mata. Det går både rutefly og charterfly fra flere steder i Norge og til Alicante. Turen fra Alicante flyplass tar rundt tre kvarter, og tar deg innom byen Alicante på veien. Man kan også fly til Murcia, men dit er det noe færre avganger. Det er en snau halvtime fra Murcia flyplass til La Mata. Det går fly året rundt til disse flyplassene. Planlegger man et lengre opphold, kan det være greit å ha med bil.

Det er rundt 35 timer i ren kjøring, ingenting for en med hastverk, men til gjengjeld får man jo med seg «halve Europa» på turen. Man kan naturligvis også leie bil i La Mata etter at man har ankommet. Det er hyppige bussavganger til Torrevieja og Alicante, og fra sistnevnte kan man dra videre til for eksempel Elche eller Murcia.

Diverse Info

FINNREISE.COM er en del av nettsidene til Espana Casas Holiday Rentals Spain Group. Vi har hjulpet feriegjester å finne overnatting i og rundt Torrevieja-området i den sørlige delen av Costa Blanca i Spania. Vi har konstruert finnreise.com slik at kundene enkelt kan søke etter våre eiendommer og finne den luksusleiligheten som fullstendig passer til gjestenes behov. Vi gir også nyttig informasjon om området og de lokale omgivelsene, hvor du skal dra, hva du skal gjøre og hvordan du kommer deg dit. Dette gir all nyttig informasjon for en komplett strandferie i dette vakre området.

Vi er spesialister på selvbetjent leilighetsferie på de aller beste kompleksene i dette området, som Oasis Beach, Zenia-stranden, Sabrina og strandurbanisasjonene Sea Senses Punta Prima, Aqua Nature La Mata og Mil Palmeras Resorts i nærheten av Torre de Horadada.

Vi er stolte av å ikke være bare en bestillingssøkemotor, noe som betyr at alle spørsmål blir behandlet personlig av vårt kunnskapsrike og dedikerte team. Vi kan hjelpe deg med å finne den perfekte ferieleien, skulle det være for familier, par, single eller grupper, noe som gir det lille ekstra og et personlig preg. Vi lister alle eiendommene på vegne av eiere som har oppnevnt en lokal ledergruppe for å sikre at ferieovernattingen er klar ved din ankomst og gi deg den hjelpen du trenger under oppholdet.

Vi håper at vi kan hjelpe deg med å finne din perfekte ferieovernatting i våre feriehus og lokale parker i år. Ankomst og avreise ganger Overlevering av nøkkel: Overlevering av nøkkel kan gjøres på hvilken som helst dag i uken. Du kan ta over feriehjemmet ditt på den første dagen av oppholdet mellom kl. 14.00 og 20.00. På dagen for avreise bør du normalt forlate feriehjemmet før kl.11.00. I samråd med leder er andre tider på dagen mulig.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Espana Casas/Finn Reise

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Skriv inn din ankomst- og avreisedato på vår hjemmeside www.finnreise.com for å beregne prisen.

Prisen per periode per uke i euro / fra:
01/01 – 03/31: 325€
04/01 – 06/30: 425€
07/01 – 08/31: 625€
09/01 – 10/31: 425€
11/01 – 12/31: 325€

Overvintring fra: 185€ - Pris per uke - Starter fra 4 uker opphold.
( PERIOD: 11 01 > 03 31 )
Adresse
Adresse: avenida de europeos,La Mata
Land: spain
Detaljer
Boligstørrelse: 76 m2
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Solsenger
Garasje
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Barneseng
Barnestol
Heis

Tilgjengelighet

februar 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
mars 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

Espana Casas/Finn Reise


FINNREISE..COM er en del av nettsidene til Espana Casas Holiday Rentals Spain Group. Vi har hjulpet feriegjester å finne overnatting i og rundt Torrevieja-området i den sørlige delen av Costa Blanca i Spania. Vi har konstruert finnreise.com slik at kundene enkelt kan søke etter våre eiendommer og finne den luksusleiligheten som fullstendig passer til gjestenes behov.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss