Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Bahia de Banus – Moderne luksusvilla med gangavstand til strand (V016)

| | 8 Gjester | 3 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

IInfo om boligen
Denne moderne villaen med 3 soverom ligger i et privat kompleks i Bahia de Banus, 5 min gangavstand fra Mistral Beach og Guadalpin Puerto Banus.
Villaen har et moderne og «kaldt» uttrykk, men er samtidig innbydende. Store vinduer med mørke rammer, spiseområde, åpen trapp og utsikt over bassenget. Kjøkken med «bar» for frokost og romslig stue med utgang til hage/basseng. Hovedsoverommet ligger i første etasje med utgang og tilhørende bad.

De to andre soverommene ligger i andre etasje. Begge har doble senger med tilhørende bad (1 med jacuzzi), 1 av soverommene har en liten balkong og det andre et stort vindu med utsikt over trappegang/spiseområde. I tillegg er det en koselig liten TV-stue.
Den private hagen har utvendig spiseplass (i skyggen), 4 solsenger, grill og privat basseng. Det er også adgang fra den private hagen til felles hage/basseng i Bahia de Banus.

fasiliteter:
24 Hour Security
BBQ
Felles Hage
oppvaskmaskin
tørketrommel
elektriske persienner
Fullt utstyrt kjøkken
Garasje
gym
Intelligence System
internettilgang
jacuzzi

mikrobølgeovn
Private hage

solrik terrasse
vaskemaskin

underholdning:
CD
Satellitt eller kabel-TV
TV
dVD-spiller

Info om området
La Bahia de Banus ligger 15 min i gangavstand fra Puerto Banus. Luksuskomplekset har to store svømmebasseng, eksotiske planter, treningsrom og sauna. Her kan du nyte en rolig ferie, samtidig som pulserende Puerto Banus ligger like ved. Langs stranda i begge retninger ligger en rekke strandrestauranter og barer.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Takeabreakrentals Thomas Foght

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Priser pr uke lavsesong - 1950 euro
Priser pr uke høysesong - 3950 euro
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Jacuzzi
Hagemøbler
Solsenger
Garasje
Privat parkering
Stereoanlegg
TV
DVD
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn

Tilgjengelighet

november 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
desember 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

Takeabreakrentals Thomas Foght


Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden. I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt. Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det! Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen. Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss