Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Calle Dali – lys,fin og moderne leilighet

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Info om boligen

Alle rom er lyse og fine og moderne innredet. Leiligheten går over to plan, hvor stue, kjøkken, bad og et avslappningsrom/soverom, samt en 100 m2 stor terrasse er i 1.etasje, og 3 soverom, bad og en liten terrasse finnes i 2.etasje. Boligen er en usjenert endeleilighet.

 

Info ute/terrasse

Leiligheten har to terrasser. Den ene er i tilknytning til et soverom i 2.etasje. Her kan man nyte morgensolen og en fabelaktig utsikt, i to gode stoler. Den flotte terrassen i 1.etasje har dusj, sofakrok og spiseplass til 12. Spiseplassen er i en overbygd vinterhage hvor man kan åpne vinduene ut mot havet. Det er inngang til kjøkken og stue fra terrassen. På denne terrassen har man sol hele dagen og til sent på ettermiddagen. Utsikten er til å miste pusten av. Man ser fra Anfi stranden og hele veien inn til Arguineguin.

 

Info om området

Leiligheten ligger rett ovenfor Anfi Del Mar og har en fantastisk utsikt over havet. Det er nært Anfi stranden som er regnet for å være Gran Canarias flotteste strand med sin karibiske sand. Det er nært til butikker, taxiholdeplass og Anfi Del Mars fasiliteter og aktiviteter.

Det i underkant av 10 minutters normal gange til stranden.

 

I tillegg er det flotte turmuligheter i terrenget og fjellet bak leiligheten med egne turløyper.

 

Rombeskrivelse

1.etasje inneholder et total renovert bad, fliselagt med skjult vaskemaskin og varmtvannsbereder. Stort og flott garderobeskap, vask, toalett og dusj. Stuen har flatskjerm på vegg og skinnsofa. Smakfullt innredet. Det finnes et avslappningsrom i tilknytning til stuen. Dette kan brukes som soverom eller hvilerom da det finnes en seng her. Det er ikke vindu på rommet. Kjøkkenet er stort og inneholder alt av kjøkkenutstyr, kopper og kar. Det er kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin.

 

2.etasje har 3 soverom, hvorav det ene har tv på rommet. Soverommet med tv har adkomst gjennom det ene soverommet. Men det er dør mellom begge rommene. Det er totalt to dobbeltsenger og 3 enkelt senger i denne etasjen. Det ene soverommet har tilgang til en liten terrasse hvor man kan nyte en god bok og flott utsikt. Badet er innredet med badekar med dusj, vask og toalett.

I hovedstuen er det også hjemmekinoanlegg med DVD, radio, CD, etc.

 

 Info om rengjøring

Obligatorisk sluttrengjøring; €150

 

 Diverse Info

Boligenligger idyllisk til rett ved havet. Det er et stille og rolig området, og man nyter godt av Anfi del Mar sitt flotte anlegg og arrangementer som er åpen for alle. Det er kun 30 minutters kjøretur fra flyplassen til leiligheten, og det koster ca € 45. Det er kort avstand til Puerto Rico og dets pulserende liv, og ikke langt fra Gran Canarias perle Puerto Mogan. Her kan man nyte fantastisk sjømat og en rolig atmosfære med båter langs hele kaikanten. Små butikker og koselig restauranter gjør at Puerto Mogan er verdt et besøk. Det går båt hver time til ut på ettermiddagen fra hjerteøya på Anfi til Puerto Mogan. Taxi holdeplass ligger 200m nedenfor leiligheten.

 

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Mone Nilsen Mone Nilsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
NOK 9.500,- pr. uke + obligatorisk sluttrengjøring på 150 euro
Detaljer
Boligstørrelse: 120 m2
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Solsenger
Utvendig dusj
Grill
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Vifter
Barneseng
Barnestol

Tilgjengelighet

januar 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
februar 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
tidligere
idag
bestilt