Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Casa Blanca,Gran Canaria – pent,nyrenovert feriehus med 4 soverom,svømmebasseng og stor hage

| | 10 Gjester | 4 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Casa Blanca – pent,nyrenovert feriehus med 4 soverom,svømmebasseng og stor hage

Nyrenovert feriehus til leie i Tauro Halsodalen med privat hage, svømmebasseng og takterrasse med sjøutsikt. Huset er godt egnet for en eller flere familier. Feriehuset ligger i øvre del av den opprinnelige delen av Tauro. Huset er totalrenovert fra «topp til tå». Her finner du en stor hage og eget svømmebasseng hvor du kan nyte solrike dager. 

Feriehuset inneholder fullutstyrt kjøkken med stor spiseplass, to bad, fire soverom, tv-stue, egen patio (gårdsrom) som gir huset mye lys, vaskerom og takterrasse der du kan nyte havutsikten og solnedgangen. 

Til huset er det også et ekstra soverom i egen del som tidligere har vert i bruk til aupair. Om ønskelig kan dette også leies. 

Huset har sol det meste av dagen, helt til den går ned bak fjellene (om sommeren), eller forsvinner i havet (om vinteren). 

Huset er utstyrt med aircondition, har internasjonale tv-kanaler og tilgang på WIFI. (de fleste norske tv og radiokanalene) 

Utover dette finner du alt det du trenger, som hårføner, strykejern, strykebrett, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, mikrobølgeovn, barneseng, barnestol osv, slik at du kan føle deg hjemme når du er på ferie. 

Obligatorisk sluttrengjøring 150€. 

Energy class G 

Utstyr 

Grill, oppvaskemaskin, DVD, strykejern og styrkebrett, kjøkkenutstyr, stort fryseskap, utemøbler, TV, safe, håndklær, sengetøy, stereoanlegg, WIFI, vaskemaskin, barneseng, barnestol 

Generelt 

Air-condition, hage, sol det meste av dagen, fjellutsikt, parkering, privat basseng, uteplasser 

Størrelse 

180 m2 (netto) , 500 m2 (brutto) 

Soverom 

4 for 8 personer (10 ved leie av ekstra soverom) 

  Info om området

Feriehuset ligger i øvre del av den opprinnelige delen av Tauro. Huset er totalrenovert fra «topp til tå». Her finner du en stor hage og eget svømmebasseng hvor du kan nyte solrike dager.

 Prisinformasjon

Fra 1000 euro til 1600 euro pr uke

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Lina Vistesen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris
fra 1300 € til 1900 € pr uke
Detaljer
Boligstørrelse: 180 m2
Soverom: 4
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Balkong / terrasse
Takterasse
Hagemøbler
Solsenger
Utvendig dusj
Grill
Privat parkering
Safe
Stereoanlegg
TV
DVD
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Hårføner
Barneseng
Barnestol

Flere egenskaper

Grill, oppvaskemaskin, DVD, strykejern og styrkebrett, kjøkkenutstyr, stort fryseskap, utemøbler, TV, safe, håndklær, sengetøy, stereoanlegg, WIFI, vaskemaskin, barneseng, barnestol

Tilgjengelighet

januar 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
februar 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
tidligere
idag
bestilt

Lina Vistesen


Gran Canaria Houses tilbyr kort- og langtidsleie, samt salg av leiligheter i det sørlige Gran Canaria. Alle våre utleieobjekter er av meget høy standard og vår service til våre gjester og huseiere er av meget god kvalitet og servicevennlighet. Vi gir garantier på kvalitet til huseier og deres gjester. Våre utleieobjekter blir behandlet med stor respekt, og boligene som om de var våre egne. Gran Canaria Houses består av unge, energiske og serviceinnstilte mennesker som har lang erfaring og kjennskap til øya. Vi møter alle våre kunder med positivitet, gode løsninger og et varmt smil. Lina startet Gran Canaria House i 2010 . Hun kommer opprinnelig fra Danmark og har bodd på Gran Canaria permanent siden 1997. Hennes erfaring kommer fra butikker som har drevet med innredning og tips til oppussing og renovering, samt kontakt med ulike renoveringsfirma. Lina bode sammen med sin mor og søster på Gran Canaria som barn i 5 år. De flyttet tilbake til Danmark, og etter å ha studert Handel og Kontor flyttet Lina tilbake til Gran Canaria i 1997. Lina snakker flere ulike språk som dansk, spansk, engelsk og tysk. I den daglige driften har Lina til tider hjelp fra sin mann Stefan som driver sitt eget renoveringsfirma All in 1. De møttes i 2000 da de begge jobbet med dykking på øya. De er nå gift og har to gutter sammen.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss