Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Casa Eine – Romslig og moderne bungalow i rekke med 4 soverom og 2 bad

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Romslig og moderne bungalow i rekke som leies ut sammen med kjellerleilighet på sommeren, og separat for langtidsleie resten av året. Passer perfekt for flere familier eller storfamilie som ønsker å feriere sammen, men samtidig ha litt privatliv. Bungalowen har flotte uteplasser, 4 soverom, 3 av de med aircondition, det siste med vifte. 2 delikate og nyoppussede bad med dusj og vaskemaskin. Stort og velutstyrt kjøkken med mye skapplass. Flatskjerm og aircondition i stuen, samt bredbånd. Romslig og skjermet uteplass med sofagruppe, spisebord, stor Webergrill og gassovn. Kjellerleiligheten har egen web annonse på følgende link: https://spaniasommer.com/properties/casa-eine-lekker-og-moderne-leilighet-i-underetasjen-av-bungaow-i-rekke/ . Områdets flotteste basseng ligger 30 m fra huset. Bassenget har egen del tilpasset mindre barn.

Info om området

Leiligheten ligger litt utenfor sentrum av Albir på Costa Blanca Nord i et rolig og barnevennlig område. Med over 300 soldager i året og et godt microklima er dette området ettertraktet for nordmenn. Man kan se Middelhavet fra området, men det er likevel langt nok fra sjøen til at lokalklimaet er tørrere, svalere og dermed mer behagelig enn nede ved vannet. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km lenger syd.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-466972-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg NR: AT-466972-A. Category: Standard.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Grill
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Barneseng
Barnestol

Tilgjengelighet

januar 2019
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
februar 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss