Få nytt passord

| | 7 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

3 soveroms, to baderoms rekkehus med sentral beliggenhet . Restaurant og minisupermarked 3 min gåtur unna. Huset ble totalrenovert i 2017. Dette huset ligger flott til i El Faro, 5 min gange til stranden og til badebasseng. Rolig og familie vennlig nabolag. Buss, som går til Fuengirola eller Marbella, like ned i gaten. Uteområdet er forholdsvis stort ca 90 kvadratmeter flislagt/kunstgress dekke, med steinbed. Delvis skjermet med stein vegg fra naboer..Privat parkering.

Casa Familia

Adresse:

18 Calle Coin , Urbanizacion EL Faro, Casa 3, 29649 Mijas Costa.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Tove Hellberg

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Fra Til 1 uke 2 uker Min. opphold
16-06-2018 31-08-2018 NOK 12.000 NOK 24.000
01-04-2018 15-06-2018 NOK 10.000 NOK 20.000
01-09-2018 15-10-2018 NOK 10.000 NOK 20.000

Restuker

Fra Til 1 uke 1 måned Min. opphold
16-10-2018 31-03-2018 NOK 2.000 NOK 8.000
Prisinformasjon
Lavsesong pr uke
Høysesong pr uke

Dette er inkludert i leien
Wifi
Kabel tv
Vannfilter på kjøkken for drikkevann
Gassgrill
Rengjøring etter endt opphold
Detaljer
Boligstørrelse: 80 m2
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Privat parkering
TV
DVD
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Hårføner
Barneseng
Barnestol
Husdyr tillatt

Flere egenskaper

Nærbutikken
Det ligger 3 supermarked i nærområdet men det nærmeste ligger 100 meter ned i gaten. Det har det mest nødvendige og er åpen alle dager fra 10-22.00 om det i siste ikke har blitt endret på. Ved hoved rundkjøringen i El Faro, ligger det et annet supermarked i Amigos Beach Club, og ett til ved restaurantene nede ved hovedveien, og som også har et godt utvalg. Der ligger det også apotek. De største og rimeligste matbutikkene her nede er Mercadona, Supersol, Lidel og Aldi i La Cala Mijas og Fuengirola. De finner dere overalt.

Restauranter
Det er to restauranter/barer 100 meter fra huset. Den som heter Doña Maria har rimelig og god mat. Dagens rett er meget billig. Det ligger også en liten lekeplass ved siden av, og et stort fellesbasseng.( inngjerdet og voktet område.) Det er også en restaurant som ligger litt lenger opp i gaten (10 min gange) øverst i Calle Mijas nr 138, i urb. Colinas del Faro . Det er også ca 10 restauranter ved innkjøringen etter hovedrundkjøringen i El Faro som ligger parallelt med hovedveien. Se kartet. Der finner dere mexikansk, kinesisk, indisk, thai, spansk, italiens pizza – pasta, britisk fish and chips etc…. Det ligger også en lokal pizza takeaway 5 minutters gange fra huset, hvor de bringer pizzaen helt frem til døra. ( Du kan ringe og bestille)
Det er to strandrestauranter i umiddelbar nærhet. Club Tropicana (på stranden 4 minutter å gå ) og en ved stranden i hoved rundkjøringen i El Faro.
Ellers kan man gå langs stranden/hovedveien til starten i Fuengirola på 15 minutter og der har du allerede mange restauranter på rad og rekke hele 8 km bort til den andre enden.

Restauranter i Fuengirola:
Fuengirola har et veldig stort utvalg av restauranter men for å nevne noen:
Veldig morsomt er å gå rundt kirketoget (Plaza de Constitucion) og på baksiden av det store postkontoret som ligger der. Der er det mange typer tapasrestauranter med sjarm og hvor dere vil finne et spansk miljø og mye folk hele året: Bra restauranter der er bl.a Casa Colone og El Picoteo.
I gaten nedenfor har du
Restaurante Charolais :
Calle Larga 14, gamlebyen i Fuengirola.
Meget god Baccalao på spansk måte og annet. God service og meget spansk interiør.
Casa Roberto:
Calle España 8, Fuengirola (spansk-belgisk)
Den er veldig golfinspirert men har god mat. Står også nevnt i Guinnes book of Records
Prøv Gambas Pil Pil. Eller blåskjell i hvitvin e.l. Morsomt sted. God service også.
Restaurant gaten i Fuengirola. Ofte kalles den «Hungry Street» eller på spansk «Calle de Hambre». Der er det et variert utvalg av puber og restauranter.
Favoritt restaurantene der er :
Restaurante Estilo (argentinsk kjøttrestaurant) - Aroma (internatsjonal mat)

Lengere ned i Fuengirola i strøket Los Boliches ligger :
Restaurante El Rio :
Calle Franscico Cano 58, Los Boliches i Fuengirola
Spansk restaurant: ALT er godt. God og rask service også.
Spesielt er entrecote og indrefille (som ikke står på menyen) som serveres på varm stein.
Solomillo en piedra con salsa Ole y espinaca. (Salsa Ole er en god senneps saus / espinaca er gratinert spinat) Dette er ekstra for en billig penge. Da får dere et «herremåltid».
Ellers er det Inkludert; 4 andre typer saus, grønnsaker og poteter i prisen. Men alt er godt.

Restauranter i La Cala de MIjas

Restaurant Olivias
Strand restaurant i enden av La Cala de Mijas i retning El Faro. Denne restauranten har internasjonal mat og har underholdning på noen kvelder.
Joffrey`s på Mimosas Beach Club ( Burbajas i La Cala de MIjas) Nyåpnet og har meget bra mat og service.
Miguels
Avenida Andalucia i enden. ( gul farge på bygningen)
Spansk tapas og vanlige retter for en rimelig penge. Der er det veldig lokalt men maten er utmerket. Best i lunsjtiden. De har ofte dagens spesialiteter.

Pikoteo
Midt i byen av La Cala de Mijas mot sjøen i Calle Marbella. Tapasrestaurant som har god mat.

Oceano Hotell…. Noe dyrere og flottere internasjonal restaurant men flott beliggenhet ved stranden i Torrenueva (La Cala de Mijas)
Ellers så har du et utallige pasta og pizza restauranter overalt.

Buss stasjon / Togstasjon
Det går en buss på hovedveien i begge retninger. De har avganger hver 30. minutt, men det kan være de er litt forsinket eller før tid så ikke vær så nøye med rutene. Det tar ca 5 minutter med buss til begynnelsen av Fuengirola hvor det ligger et stort shoppingsenter Miramar, og 7 minutter til La Cala de Mijas. Ikke kom med store penger. Kan bli problem med veksling. Ta med mynter helst. Toget har endestasjon i Fuengirola. Malaga til Fuengirola og retur går hvert 20.minutt Togstasjonen ligger parallelt med busstasjonen i Fuengirola.
Taxi Radiotaxi 952 47 65 93
Det er kort ventetid på taxi. De fleste taxi tar kort. Rund av om dere vil betale tips, men det er ikke forventet. 1-2 euros er bra tips om regningen er på over 15 euros. Under 10 euros er det nok med 1 euro i tips.
Minibank
Det er en flere minibanker i La Cala de Mijas sentrum og i Fuengirola. Det er vel nærmest i Shoppingsenteret Miramar.
Apotek
Apotek finner dere ved restaurantene og supermarkedet i El Faro.
Shopping innenfor 7 min kjøring
Miramar Shoppingsenter i Fuengirola , 5 min kjøring. Ta av rett etter Sohail Castle før Fuengirola
Dunnes Store /klær og interiør ved hovedveien ca 5 min kjøring, samme avkjøring som til Miramar Shoppingsenter. Der ligger også flere store butikker som elektronikk, byggevarer.
Carrefour i Fuengiorla 7 min kjøring på hovedveien/nedkjøring Fuengirola/Las Lagunas (Mijas).
El Corte Inglès i Fuengirola ca 7 min kjøring/ ved samme avkjøringen som til Carrefour.
Eller gå i sentrum av Fuengirola og Los Boliches med et stort utvalg av småbutikker.
Andre shoppingmuligheter ;
Marbella har du et enda større shoppingsenter som heter La Cañada. Det er synlig fra motorveien. Mange fine merkevare butikker og annet. Ca 20min på hovedveien.
I Malaga finnes utallige butikker. Ta taxi eller parker i Fuengirola og ta toget inn. Tar litt tid men morsomt. Toget går ofte og er rimelig. For å komme til Malaga sentrum så tar man toget helt inn til endestasjonen. Rett før Malaga har du mange outlets butikker. Det ligger ved Ikea og heter Plaza Mayor.
Markedsdager fra 10.00 - 1400
I Fuengirola tirsdager
I La Cala de Mijas onsdager
Puerto Bañus (Marbella) lørdager
Golf
Det er over 80 + golfbaner på Solkysten. De nærmeste til dette huset er El Chaparral og Navigolf i La Cala de Mijas (5min kjøring) Ellers har du Mijas golf med 3 golfbaner 10 min kjøring fra El Faro. La Cala Golf med 3 baner ca 15min kjøring. Det lønner seg å bestille tid. Vi har en venn som har spesialpriser på golf som det an lønne seg å ta kontakt med men dette må da gjøres noen dager før. Så planlegging er bra om man skal spille golf. Ring Ole
Opplevelser i nærområdene for barn og voksne
Aguapark i Fuengirola 5 min kjøring / Kjør ned avkjørselen til Coin så raskt til høyre og så er du der. Telf. 952460404
Go-kart , 5min kjøring . På taket av Miramar shoppingsenter i Fuengirola. Åpent fra 10.00 – 21.00. Ikke alltid åpningstidene stemmer.
Zoo i Fuengrola. Fantastisk fin Zoo i sentrum av Fuengirola. Du parkerer i garasjen under inngangen til Zoo. Telf. 952 666 301
Tivoli World i Benalmadena (15 minutter kjøring mot flyplass) Tivoli for voksne og barn med underholdning. Åpent hele året. Du kan derifra dra med kabelbane til toppen av fjellet bak. Telf 952577016
Sommerfugelpark i Benalmadena. Du kjører hovedveien mot flyplassen og tar av til El Higueron (10 min kjøring) så kjører du ca 1-2 km på veien som går parallelt med hovedveien til det gigantiske budda tempelet. Der ligger også sommerfugelparken. (Parque Mariposas)
Selwo Aventura temapark og Zoo. Stor Zoo park hvor du kjører rundt i åpne biler. Ca 35 min med bil forbi Marbella mot Estepona. Området heter Selwo. Telf. 952792150
Selwo «seaworld» Marina i Benalmadena havnen : 902190482
Crokodillepark i Torremolinos ved flyplassen. 952118218
Gibraltar og apefjellet. Ta med pass når man skal til Gibraltar da det er i UK. Ca 1 times kjøring. Om dere drar innom ett hotell så finner dere mange små gratis brosjyrer på utflukter etc….

Småbyer å besøke for å nevne noen av de få mest kjente
Mijas Pueblo. Kjør forbi Fuengirola og ta av til Mijas Pueblo.. ca 7 km opp mot fjellet bak Fuengirola. En flott pitoresk liten landsby. Mange gode restauranter og flott utsikt.
Benahavis Pueblo. Kjør forbi Marbella og San Pedro og kjør av , ca 7 km fra avkjørsel. Flott liten by i fjellsiden. Kunstnerisk
Benalmadena Pueblo. Avkjørsel ved enten El Higueron er det enkleste og kjør parallelt med motorveien ca 2 km. Pitoresk liten landsby også med mange gode restauranter.
Nerja og Frigliana som ligger forbi flyplassen og ca 1,5 time fra Fuengirola. Koselig kystby med små hvitvasket landsby bare et par km bak.
Ronda. Kjør forbi Marbella og ta av rett før San Pedro. Kjør oppover ca 1 time. Meget spesiell.
Storbyer
Malaga / ca 40 minutter, lønner seg å ta toget inn fra Fuengirola pga parkering.
Sevilla / ca 2,5 time
Granada / ca 1,5 time
Cadiz / ca 2, 5 time
Cordoba / ca 1,5 - 2 timer
Jerez /ca 2 timer.
Gibraltar /ca 1 time

Tilgjengelighet

mai 2019
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
juni 2019
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
tidligere
idag
bestilt