Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Casa Heidi – Ny og flott enebolig med 3 soverom og privat saltvannsbasseng i Alfaz del Pi. Ref. Casa Heidi

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Casa Heidi er en helt ny og flott enebolig (ferdigstilt 2016) i urb. San Rafael i Alfaz del Pi. Boligen er meget velutstyrt og smakfullt innredet med god kvalitet på møbler og interiør. Alt er nytt og lekkert, det er senger med gode madrasser, norske dyner og puter. Lys og lekker stue med salong og åpen kjøkkenløsning, Flatskjerm med norske tv-kanaler og bredbånd. Aircondition i stuen og alle tre soverom. Oppvaskmaskin, vaskemaskin, elektrisk komfyr, kaffetrakter og annet man trenger for et behagelig opphold. Alle rom på et plan, barnevennlig og inngjerdet tomt. Eget basseng med saltvannsbasseng og stor fin uteplass. Flott sittegruppe utenfor stuen, hvor man sitte i skyggen under markisen og ha full oversikt over bassenget og grøntområdet. Det er også en uteplass på skyggesiden av huset, hvor man kan slappe av på den varmeste tiden på dagen. Stor og solfylt tomt med plass til parkering av to bilder inne på tomten. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Urbanisasjon San Rafael er et boområde som ligger i vakre og rolige omgivelser ca 1 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi. Casa Heidi ligger ikke langt fra det norske behandlingssenteret “Betanien Sykehjem”. Det er ca 3 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-459575-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg nr: VT-459575-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris per uke ved korttidsleie:
Høysesong: NOK 12.000,-
Mellomsesong: NOK 7.500,-
Lavsesong: NOK 6.200,-
I høysesong er det min. 2 ukers leie.
Strøm kommer i tillegg ved kort- og langtidsleie (langtidsleie er min. 6 ukers leie) og det er egen strømmåler i boligen, som leses av ved ankomst og avreise.
Innen 7 dager etter bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 2 måneders leie ved langtidsleie.
Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring NOK 1000,- og vask av sengetøy/håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg ved korttidsleie.
Ved langtidsleie er renholdet NOK 1400,-.
Dette er inkludert i leien
Strøm kommer i tillegg ved kort- og langtidsleie (langtidsleie er min. 6 ukers leie) og det er egen strømmåler i boligen, som leses av ved ankomst og avreise. Vann og bredbånd kommer i tillegg ved langtidsleie.
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

juli 2019
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
august 2019
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss