Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Casa La Torre – Villa 30 minutter fra Alicante flyplass!

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Casa la Torre er et fantastisk og typisk spansk hus, innredet i en høy standard og er ideelt plassert 30 minutter fra den internasjonale flyplassen i Alicante. Huset er et perfekt feriested i utkanten av Villajoyosa og ligger innenfor rekkevidde til et stort utvalg av spennende aktiviteter for alle aldre og interesser.

Huset med aneks har plass til 8 personer, har et vel utstyrt kjøkken, en stor barbeque og en vakker terasse. Terassen er en av de viktigste stedene av eiendommen, med det flotte bassenget, hvor alle kan spille, trene litt i solen eller bare slappe av. Casa la Torre er et perfekt feriehjem for alle som ønsker å nyte Spanias gjestfrihet– eller komme seg vekk fra alt og bare slappe av i vakre omgivelser.

Info om Casa La Torre:
Privat villa med inngjerdet eiendom med 5 mål tomt
 Privat basseng
 Air-conditioning i alle rom
 Soveplass til 8: 2 dobbelte soverom i huset, 1 rom i tårnet med dobbeltseng, 1 dobbeltrom i anekset som ligger privat 20 meter fra huset. Barneseng kan ordnes (vennligst gi oss beskjed ved bestilling).
 Bad: 3 bad, 2 med gulvvarme, utstyrt med lekre håndklær og hårføner
 Kjøkken: Fullt utstyrt, nylig oppusset kjøkken med alle hvitevarer, samt et vaskerom med vaskemaskin
 Internett
 Stue inkludert spisestue, peis, TV, DVD, brettspill og bøker
 Privat parkering på inngjerdet eiendom
 Stor vel møblert terasse og grill plass
 Avstand til stranden: 10 minutter med bil
 Lokale aktiviteter inkluderer: sykling, golf, tennis, strand liv, vannski, brettseiling, dykking / snorkling, svømming, seiling, havner, rulleskøyter, turgåing, klatring, bowling
Lokal underholdning og attraksjoner: Shopping (små butikker og store kjøpesentre), restauranter, puber, barer, diskotek, zoo, safariparker, museer, vannpark, fornøyelsesparker / temaparker, konserter, festivaler, kirker.

Info ute/terrasse
Terrassen er hjertet av Casa La Torre, og det er sannsynligvis her du vil tilbringe mesteparten av tiden din, nyte utsikten over Middelhavet og alle sitrustrær i mellom.

I skyggen er det solsenger og et salongbord samt et middagsbord som har god plass til 8 personer for dine underholdende behov. Terrassen har solsenger, masse plass for barna å løpe rundt, og selvfølgelig hovedattraksjonen: det private svømmebassenget. Foreldre kan slappe av mens du holder et nært øye med barna i vannet i løpet av dagen, og på kvelden kan lysene slås på i bassenget for å gi terrassen en fantastisk atmosfære.

Noen få skritt ned fra terrassen og uteplassen, er det en stor autentisk murstein og mørtel grill. Ved siden av hagen, som er full av frukttrær – slik som sitroner, appelsiner, mandler, sharon frukt og selv det sjeldne granateple.

Info om området
Casa La Torre har en ideell beliggenhet 30 minutter fra den internasjonale flyplassen i Alicante og kun 10 minutter fra stranden og shopping i Villajoyosa. Men du trenger en bil til din disposisjon for varigheten av oppholdet, eftersom dagligvarer, shopping og aktiviteter er mer enn en spasertur fra huset.

Huset er også en ideell base for en rekke friluftsaktiviteter, og området tiltrekker turgåere, terrengsyklister og andre syklister på alle nivåer. Terrenget varierer fra rolige turer til alvorlig klatring, enten på hjul eller til fots. Du kan spørre eierne Berit og Lars for råd og ruteforslag. Med mer enn 20 års erfaring og en lidenskap for utendørslivet, kjenner de det omkringliggende området svært godt.

Nærmiljø og attraksjoner
Byen Villajoyosa, hjemmet til ca. 30 000 mennesker, er bare 10 minutter unna med bil og er opprinnelig en fiskelandsby med fargerike hus langs den to kilometer lange vakre sandstranden. Husene langs stranda ble malt i sterke farger slik at fiskerne kunne gjenkjenne huset sitt fra sjøen.

Rombeskrivelse
Det er 2 dobble soverom med bad og dusj. Ett av soverommene har egen inngang. Disse 2 soverommene har store innebygde garderobeskap.

Et tredje soveværelse ligger i tårnet og har en komfortabel dobbeltseng. Rommet avskjermes med lange tynne hvite gardiner.

Anekset er et nydelig privat dobbeltrom med et lekkert badeværelse ca 20 meter fra huset.

Det finnes internet og bl.a. nordiske tv kanaler.

Alle soverom har rent sengetøy / håndklær og nye madrasser. Barnesenger og høye barnestoler kan leveres på forespørsel (vennligst send en forespørsel før ankomst).

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

casa-la-torre-villa-30-minutter-fra-alicante-flyplass

Se alle våre Boliger
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Fra Til 1 uke Min. opphold
17-06-2017 02-09-2017 NOK 1.050
03-09-2017 16-06-2018 NOK 717
Prisinformasjon
Prisinformasjon
Casa La Torre leies ut pr uke. Vi ber om at 50 prosent av den totale summen betales når du gjør reservasjonen.

De resterende 50 prosent betales ved ankomst,
Gjeldende satser

1050 EUR / per uke i perioden 17 juni til 2 september
717 EUR / per uke i perioden 2 september til 16 juni
I vinterhalvåret kan vi tilby spesialpris for langtidsleie.

Andre gjester: De ukentlige priser er for 4 personer. Det er et ekstra gebyr på € 50 per ekstra gjest per uke.

Dette er inkludert i leien
Info om rengjøring
Rengjøring på slutten av oppholdet er inkludert i prisen. Hvis du ønsker at huset skal bli rengjort under oppholdet kan dette arrangeres.
Adresse
Adresse: Partida Rodacucos 26, 03570 La Vila Joyosa
Land: Spain
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Privat parkering
Peis
TV
DVD
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Barneseng
Barnestol

Tilgjengelighet

februar 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
mars 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt