Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Ciudad Quesada – Stor villa – WI-FI – norske tv-kanaler – svømmebasseng- takterrasse

| | 7 Gjester | 4 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Info om boligen

Stor spansk villa med 1000m2 skjermet velholdt hage og flott svømmebasseng beliggende i den idylliske spanske småbyen Ciudad Quesada. Utsikt mot Middelhavet og saltsjøene fra takterrassen. Grillstue og solrike uteterrasser hvor dere kan nyte varme sommerdager og mørke Spaniakvelder. Hagen er pent beplantet i spansk stil inneholdende: palmer, sitron,appelsin,oliven og plommetrær. Med sine 8 sengeplasser, internet/ WI-FI, norske og skandinaviske tv-kanaler og et stort svømmebasseng, er denne boligen et meget godt alternativ for store familier, familier som ferierer sammen eller bare gode venner på (golf)tur. Flott skjermet eiendom med mulighet for parkering av 2 biler. 

Info ute/terrasse

Nydelig utsikt mot Middelhavet og saltsjøene ifra takterrassen i 3 etg. Her inngår det bl.a 2 behagelige reclinere for gode feriedager. På den innglassete terrassen i 2 etg. finnes det spisebord med 4 stoler, samt takvifte og markiser for svale dager. I tilknytning til denne finnes det en overbygd uteterrasse med tilgang til takterrassen. Ved det flislagte området rundt svømmebassenget er det en fin grillstue med grill, kjøleskap og enkle kokemuligheter. Et naturlig samlingspunkt for voksne og barn med god oversikt over bassenget. For de solhungrige eller de som bare ønsker å slappe av finnes det solsenger og strandstoler/utstyr til fri benyttelse. De gode trappene samt gelender gjør det enkelt for både gammel og ung å komme seg inn og ut av det store svømmebassenget. Dusj og toalett finnes i tilknytning til dette. Flere terrasser rundt den 1000m2 store tomten.

Svømmebassenget blir renset automatisk og ettersett jevnlig av fagfolk. Egen gartner holder hagen presentabel, samt at det er et helautomatisk vanningsanlegg for alle plantene. 

Info om området

Villa beliggende i et veletablert villaområde, i den idylliske spanske småbyen Ciudad Quesada.

Fra flyplassene i Alicante og Murcia tar det omlag 30 minutter med bil. Til de fantastiske kritthvite strendene i Guardamar og La Mata tar det vel 10 minutter. Noen ekstra minutter til Torrevieja. Innenfor en liten spasertur, ca 5 minutter, finner dere alt dere forventer å finne i en liten by. Her er det banker,butikker,restauranter,barer,hotel og til og med en meget stor og populær vannpark. Det er kun kort vei til den kjente 18 hulls golfbanen, La Marquesa. Bilutleiefirma finnes også. Med husets beliggenhet kan man greit greie seg uten leiebil i ferien. Flere taxier er basert i Ciudad Quesada. En taxi koster ca.18 euro til Torrevieja, om man ønsker å oppleve et yrende folkeliv.

Rombeskrivelse

1 etg:

Stor stue med chesterfield møbler. Aircondition. 2 soverom, ett med enkeltsenger, det andre med køyeseng. Stor garasje med vaskemaskin. Innvendig trapp med enkel adkomst til 2etg.

2 etg:

Stue med gasspeis og tilstøtende formell spisestue. Tv med norske /nordiske kanaler etc.

Aircondition. WI-FI / internett. Oppholdsrom med sofa og stoler mot hage og svømmebasseng.

Kjøkken med det meste av utstyr dere trenger. Innglasset spiseplass utenfor kjøkken med takvifte og markiser. 2 soverom med dobbelseng, aircondition og takvifter. 2 stk flislagte bad med dusjkabinett.

3 etg: Takterrasse

 Diverse Info 

Utleiebyrået Costa Blanca Totalservice har vært aktivt i snart 6 år i Torrevieja – Costa Blanca. Med mer enn 50 leiligheter på utleie, kan vi tilby våre kunder alle typer leiligheter til alle typer ønsker. Serviceavdelingen vår hjelper våre leietagere med det det måtte være for at oppholdet skal bli best mulig. 

Praktisk informasjonsfolder ligger i huset. 

Velkommen til et hyggelig Spaniaopphold!

Se mer…
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Kun 1795.- Euro pr. uke. Da er vann og strøm inkludert. For enkelhetsskyld er det obligatorisk ettervask. Dette utføres av profesjonellt rengjøringsfirma. Pris 150.- Euro.
I høysesongen er det som hovedregel lørdager som er byttedag. Vennligst ta kontakt med utleiefirma ved andre behov og mer info.
Adresse
Adresse: Ciudad Quesada
Land: spain
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng

Flere egenskaper

Aircondition, Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Utendørs svømmebasseng

DVD, Fryser, Grill, Hagemøbler, Innlagt strøm, Innlagt vann, Kaffetrakter, Kjøleskap, Mikrobølgeovn, Oppvaskmaskin, Parabol, Solsenger, Stereoanlegg, Støvsuger, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

Tilgjengelighet

mai 2020
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
juni 2020
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
tidligere
idag
bestilt

Costa Blanca Total Service ved Geir Sørby Geir Sørby


Utleiebyrået Costa Blanca Totalservice har vært aktiv siden 2002 i Torrevieja – Costa Blanca. Med mer enn 90 leiligheter på utleie, kan vi tilby våre kunder alle typer leiligheter til alle typer ønsker. Serviceavdelingen vår hjelper våre leietagere med det det måtte være for at oppholdet skal bli best mulig. Mobiltlf ved spørsmål. 0034 62 62 24799 Send helst mail info@boligcb.com ved bookning og spørsmål . info@boligcb.com Geir Sørby

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss