Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Sjarmerende leilighet med 3 soverom og fantastisk felles basseng. Ref. Teuladi

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 1 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Sjarmerende og koselig leilighet med 3 soverom (6 sengeplasser), 1 bad og fantastisk bassengområde like ved gamlebyen og kirkeplassen i Altea. En av byens flotteste bassengområder med stort basseng, barnebasseng, tennisbane og lekeplass. Leiligheten ligger meget sentralt og førsteklasses til i Altea med kort gangavstand til strand, sentrum, marked og gamle kirkeplassen. Godt utstyrt, stue og kjøkken med elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap, kaffetrakter, brødrister og alt man trenger for et behagelig opphold. Eget vaskerom med vaskemaskin. Flatskjerm med norske tv-kanaler og tilgang til trådløst bredbånd. Aircondition i alle rom, fine møbler og senger av god kvalitet.

Leiligheten ligger på bakkeplan med stor og barnevennlig uteplass og flere sittegrupper, samt solsenger. Direkte utgang til terrassen fra stuen. Egen parkering på parkeringsplassen like utenfor. Leiligheten ligger i et vakkert og sentralt boområde med kort gangavstand til tog- og busstasjon, butikker og restauranter.

Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter.

Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Om området

Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm, byen som aldri sover, hvor man blant annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar. Det er ca 130 km til Valencia. Ref. Teuladi.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459940-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg NR: AT-459940-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
For inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: NOK 6.900,-
Pris pr. uke i mellomsesong: NOK 5.200,-
Pris pr. uke i lavsesong: NOK 4.500,-
Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på NOK 750,- per person per uke.
Ta kontakt for pris ved langtidsleie. Innen 7 dager etter boookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie.
Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring NOK 1000,- ved korttid og NOK 1400,- ved langtid. Vask av sengetøy/håndklær NOK 115,- pr. sett kommer i tillegg ved avreise.

Dette er inkludert i leien
Ved langtidsleie kommer alltid strøm, vann, gass og bredbånd i tillegg til leien. Ved korttidsleie er dette inkludert.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 1
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

september 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
oktober 2019
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss