Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Fin leilighet i Balcon de Altea med designmøbler og stort felles basseng. Ref.: Cuesta de las narices 28

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 1 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Leiligheten ligger i norsk 2 etg. og inneholder en lys og fin stue med havglimt, salong og spisestue (dansk design) for 6 personer, velutstyrt kjøkken, to soverom med doble senger, pluss et bad med badekar med dusj. Fra stuen er det utgang til en liten sydvendt balkong som vender ut mot den trafikkerte gaten c/ Cuesta de las Narices. Leiligheten er godt utstyrt, fine designmøbler og nytt aircondition med kjøling og varmepumpe i stuen og på hovedsoverommet. Stort felles basseng med eget barnebasseng og tennisbane like utenfor døren og kort gangavstand til den gamle, vakre kirkeplassen i Altea. Egen parkingsplass i garasjeanlegget. Leiligheten ligger meget sentralt til med kort gangavstand til gamlebyen, sentrum og stranden. To soverom med sengeplass til 4 personer og 1 bad. Det er trådløst bredbånd og TV.

Info om området

Altea ligger i provinsen Alicante, som er ca 65 km nord fra Alicante flyplass og 130 km sør for Valencia. Denne vakre middelhavsbyen ligger mellom Benidorm og Calpe på Costa Blanca nord, og tilbyr noen fantastiske naturomgivelser, bl.a. El Morro de Toix og Sierra Helada er blant de viktigste turattraksjonene.Altea er beskyttet mot kalde nordlige vinder av fjellene Bernia i nord og har et behagelig mikroklima hele året med gjennomsnitts- temperatur på 18 grader. Her bor ca 23 500 innbyggere, en stor andel er utenlandske turister, tiltrukket av lyset og sjarmen til denne vakre middelhavsbyen. Langs den 8 km lange kysten finner man svaberg, klipper og bortgjemte strender. Ved enden av “Mascarat” har strendene et krystallklart, turkist vann; dette er et ettertraktet vannsportreisemål. Strendene og Altea viktigste havn er lett tilgjengelige fra sentrum. Du kan nyte utsikten i den gamle bydelen hvis du går mot kirken “el Consuelo”, som ligger midt i hjertet av gamlebyen i Altea. Landsbyen har bevart sin tradisjonelle Middelhavs- arkitektur med sine blomsterinspirerte brosteinbelagte gater som inviterer til en spasertur eller man kan nyte lokale matretter i en av de mange restaurantene. Altea er kåret til en av Spanias vakreste byer og med sitt spesielle lys har ikke overraskende, poeter, forfattere og malere fra hele verden, valgt å bosette seg her.

Urb. Balcon de Altea ligger på en sydvendt åsside med utsikt til havet. Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima og vinteren ligner mest på en mild norsk sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter.Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt sted for turistene. Albir og Alteastranden er populære, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er de berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden i Albir går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til et hav av hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er ca 2 km til Albir og 3 km til sentrum av Alfaz del Pi. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 8-9 km til Benidorm. Der finner man lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 65 km fra Altea.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-464432-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg NR: VT-464432-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail: post@spaniaservice.no. Web: www.spaniaservice.no.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Per uke høysesong: NOK 6.400,-
Per uke mellomsesong: NOK 4.600,-
Per uke lavsesong: NOK 3.100,-
Per mnd ved langtidsleie (min. 6 ukers leie): NOK 7.900,- pluss strøm, vann, gass og internett.
Sluttrengjøring på NOK 800,- og vask av sengetøy/håndklær NOK 115,- per sett, kommer i tillegg ved avreise ved korttidsleie.
Ved langtidsleie er sluttrengjøring NOK 1.200,-, vask av sengetøy ved avreise er samme pris som ved korttidsleie. Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales. Ved langtidsleie skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales.
Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst.
Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er strøm, vann, gass og bredbånd inkludert.
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 1
Fasiliteter
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Utvendig dusj
Garasje
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Vifter

Tilgjengelighet

november 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
desember 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss