Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Fin leilighet med 2 soverom og solfylt balkong sentralt i Albir. Edf. Estrella III

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Info om boligen Fin leilighet med sentral beliggenhet i Albir med kort gangavstand til stranden og alle service fasiliteter. Leiligheten ligger i 4 etg. i blokk og har en solfylt balkong med utsikt til fjellene og Albiråsen. 2 soverom, 2 bad, stue med ny salong, kjøkken og eget vaskerom. Direkte utgang til overbygd og innglasset balkong med nye hagemøbler og solstoler. Felles hage og flott bassengområde med egen barnepool og tennisbane. Det er heis og egen p-plass i garasjeanlegget. Leiligheten er pent innredet med gode møbler, den er meget velutstyrt og inneholder alt man trenger for et behagelig opphold. Flatskjerm med norske TV-kanaler, bredbånd, vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, strykejern/brett, kaffetrakter og vannkoker. For de som ønsker å slå noen baller på driverangen, så er det kun få meter gå. Det er aircondition med kjøling og varmepumpe i alle rom. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459581-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: reg nr: AT-459581-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Prisinformasjon
Korttidsleie for inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: NOK 6.900,-
Pris pr. uke i mellomsesong: NOK 5.200,-
Pris pr. uke i lavsesong: NOK 4.200,-
Ved flere personer kommer et tillegg på NOK 500,- per uke.
Langtidsleie (min. 6 ukers leie):
Pris pr. måned: NOK 8.700,- pluss strøm, vann og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring NOK 1000,- og vask av sengetøy NOK 96,- pr. sett, kommer i tillegg til leien ved korttidsleie.
Ved langtidsleie er sluttrengjøring NOK 1400,-.
Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie.
Ved langtidsleie skal 1 måneds leie innbetales i depositum.

Dette er inkludert i leien
Strøm, vann og bredbånd er inkludert ved korttidsleie.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn

Tilgjengelighet

juni 2019
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
juli 2019
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss