Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Fin, nyoppusset leilighet med to soverom i Albir, ca 100 m til stranden. Ref. Edf. Mistral 2-1

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Nyoppusset og fin leilighet i sentrum av Albir, beliggenhet 75 m fra stranden. Velutstyrt kjøkken, stue og spisestue, 2 soverom og 2 bad. Direkte utgang til sydvendt balkong fra stue og hovedsoverom. Leiligheten er lys og fin, smakfult innredet med nye møbler, lekre gardiner og en gjennomført stil. Begge soverom har spesielt gode madrasser og dobbeltsengen på hovedsoverommet har TEMPUR-madrass av 1. klasses kvalitet. Tilgang til bredbånd og flatskjerm med norske tv-kanaler. Aircondition i stuen, vifter på soverommene og elektrisk oppvarming. Stort felles basseng med velstelt grøntområdet. Rombeskrivelse Leiligheten er på et plan med følgende romfordeling: Gang, stue, spisestue, kjøkken, 2 soverom og 1 bad, pluss eget toilett med håndvask i gangen. Sydvendt balkong med utgang fra stue og hovedsoverom. Info ute/terrasse Leiligheten er en hjørneleilighet , som ligger i 3. etg. i blokk. Direkte utgang til balkong fra stuen og hovedsoverommet. På balkongen er det en god sittegruppe for 4 personer og havet kan ses mellom palmene … Fra kjøkkenvinduet er det utsikt til bassenget og den vakre Aucalyptus-parken, som er nærmeste nabo. Stort felles basseng med velstelt område. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt sted. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
For inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: NOK 6.800,-
Pris pr. uke i mellomsesong: NOK 5.200,-
Pris pr. uke i lavsesong: NOK 3.900,-
Ved flere personer kommer et tillegg på NOK 500,- per person per uke.
Langtidsleiepris (minimum 6 ukers leie): NOK 8.400,- per måned pluss strøm, vann, gass og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring NOK 1000,- og rens av sengetøy/håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen NOK 1.400,-.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen.

Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er strøm, vann og bredbånd inkludert.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Heis

Tilgjengelighet

mai 2019
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
juni 2019
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss