Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Finca Lunei: Det gode liv på egen finca ved Valencia

| | 13 Gjester | 5 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Norskeiet oliven/appelsin/mandelgård. Tils. 15 mål. Hovedhus 180 m2 , Totalrenovert. Meget høy standard i alle rom. Hyggelig stue/spisestue m. peis,kjøkken m/ utgang. 5 doble soverom-godt med skapplass, sittestoler, 2 bad. el. oppvarming. I tillegg gjestehytte med inntil 4 sengeplasser. Egen brønn i tillegg til gatevann med helautomatisk vannforsyning til hus og trær.
Nytt svømmebasseng/badehus med toilett. 400m2 solplass. 300m2 flislagt rundt hovedhuset.
Gjestehytte i tre med inntil 4 soveplasser, hyggelig møblert.
Eiendomen har også en annen bolig v tunet.
Stedet passer godt for kursvirksomhet.

Stor overbygget terrasse i vinkel med hyggelig utsikt.
Gammel ruin på tomten, turterreng i bølgende landskap mellom druer-mandler og appelsinområder. Stor hyggelig egen grillterasse. Liten privat zoologisk hage i nabolaget.(strutser, hester, påfugl,ender,gjess,div. fugler, høner, haner).

Om soverommene:
5 soverom hvorav 3 doble soverom med separate senger, kan skyves sammen. Ekstra senger kan settes opp.
2 doble soverom med dobbeltsenger. Her kan en dobb.seng skiftes til 2 enkle senger.
Om stuen:
Romslig stue/spisestue m/peis. Møbler og tekstiler hovedsaklig fra KA-International.
Om badet:
2 bad med utsøkt flisarbeid, noe rustikk stil. Ett bad i gult/hvitt og terracotta. Ett bad i blått/hvitt og terracotta.

Om kjøkken:
Topp moderne i kirsebær innredning, rustfr. stål og turkise fliser.
Oppvaskmaskin, komfyr: 4 gass + 2 elektrisk. Stort kjøl- og fryseskap. Separate. varme på alle rom.
Gjestehytte: I tillegg gjestehytte med inntil 4 sengeplasser.
Norsk sengetøy utstyr og håndkler inkl. Strøm og gass inkl. Bassengrenholdstjeneste ivaretatt. utleier tar seg av renhold v/avreise. Utover dette må avtales.

Rengjøring
Foretas av utleier.

Pris
Differensierte priser. Etter avtale. Huset leies ut i sin helhet med gjestehytte, eller enkeltvise rom. Betjening etter avtale. Måneds- eller langtidsleie også mulig.
Bestilling av mat etter avtale.

Adresse

FINCA LUNEI ligger mellom Chiva og Cheste, retning motorvei mot Madrid: Avkjøring: Salida 332 Cheste. Følg skilt i rundkjøringen CV-417 mot Godelleta 2.5 km. Ta skarp til venstre ved søppelcontainere, Calle 8 de la Avd. 4. Hus nr 1, Finca Lunei. Hvit mur langs olivenlund. Stor port i enden av gaten.
Finca Lunei ligger bare ca 15 min kjøring fra Valencia flyplass

Se og Gjør i Valencia

Paellaens hjemby, Valencia, er en av Spanias skjulte perler, med overdådig utsmykkede barokkirker, futuristiske museumspalasser og livlige markeder. Omgivelsene byr på gylne sandstrender, førsteklasses golfbaner og innlandets fjellkjeder, perfekte for friluftsliv og spennende bilturer.

Solrik sydspansk by

Spanias tredje største by ligger midt i et av Europas største fruktdistrikter. Men det er ikke bare de saftige appelsinene som lokker turister til Valencia.
Denne solrike sydspanske byen har både historisk sus i trange smug, blomstrende kaféliv på koselige plazaer og hypermoderne arkitektur i glass og stål. Valencia er en viktig kulturby som har ekspandert kraftig de siste årene. Byen har mange severdigheter av både ny og veldig gammel dato – blant annet vakre gotiske bygninger og interessante museer. Valencia kan også friste med hyggelig uteliv og intenst natteliv.
Imponerende ”Ciudad de las Artes y las Ciencias” har allerede gjort for Valencia hva OL gjorde for Barcelona og Guggenheim for Bilbao. Dette futuristiske aktivitetstempelet og museumslandskapet, skapt av den lokale stjernearkitekten Santiago Calatrava, bidro kraftig til å løfte Valencia opp fra stillestående vann og rett inn i fremtiden. Bygget av CAC skapte en optimisme som ingen har sett på lenge, og byen passet samtidig på å plante nye hager, bygge lekeplasser, investere i et nytt undergrunnssystem og ruste opp det tidligere så nedslitte havneområdet.
CAC fyller i dag ut det tidligere tomrommet mellom Valencias historiske sentrum og stranden like i nærheten, Playa de Malvarrosa. Her, i de eldre kvartalene, ligger en stor del av Valencias historiske attraksjoner som katedralen, det åttekantede klokketårnet Miguelete og Capilla del Santo Cáliz – som sies å være den ekte hellige grals hjem.
Katedralen, Valencias midtpunkt, er bygget i gotisk stil over en moské. Byens skytshelgen, jomfruen for de som ingentng eier, har et eget kapell.
Den arkitekturintresserte turisten ser raskt hvilke perioder som var Valencias gullaldrer. Det kryr av gotiske bygninger som silkebørsen La Lonja og overdådig utsmykkede barokkirker.
Det sentrale Valencia er ikke spesielt stort. Man går uten større problem mellom den gamle bydelen, de moderne shoppingkvartalene og Mercado Central. Ved Middelhavet ligger den sjarmerende, men litt røffe fiskerbydelen El Cabanyal og de store strendene Las Arenas og La Malvarrosa.
Turia – elven som ble til park

Elven Turia ble lagt utenfor byen, og er i dag en fantastisk park som strekker seg gjennom store deler av Valencia. Etter en katastrofal oversvømmelse i 1957 ble det bestemt at elven skulle legges utenfor byen, og elven ble omgjort til et av Valencias vakreste naturområder, parken “Jari del Turia” (Turiahagen), med vakre innsjøer, pittoreske stier, fontener og blomsterhaver. Du finner også fotballbaner, kafeeer, kunstverk, sportsområder i parken. I helgene, og spesielt på søndager, er det et yrende folkeliv i parken.
Uteliv

Utelivet i Valencia er kjent for å være det heftigste i Spania, og er en annen opplevelse enn det de fleste er vant med. Det er først og fremst Carmen som er sentrum for utelivet, men det finnes også andre, gode alternativer, som Blasco Ibanez (studentområdet) eller de luksuriøse loungeklubbene langs stranden (Playa).
Strender

Valencia har, grunnet sin geografiske beliggenhet, vært Spanias historiske havneby mot Middelhavet og har derfor en spesiell sjarm, slik havnebyer ofte har. Den finkornete sanden og det rene vannet, det vidstrakte åpne havet og fjellenes nærhet i nord, gjør valencias kyst spesielt attraktiv.
Spesielt nevneverdig er strendene og sanddynene iCanet d’En Berenguer . Her bærer kysten større preg av fritidsaktivitet og private boligfelt, på samme måte som nord for provinshovedstaden Valencia, der det har vokst opp små feriebyer (La Pobla de Farnals,Alboraya og Puig) som har gjort det mulig å utnytte en del av kysten som for få år siden ble benyttet til dyrking av frukt og grønnsaker.
Innenfor kommunegrensen til Valencia, finner vi strendene La Malvarrosa og Levante som kan skilte med et variert og nærliggende restaurant tilbud og steder der besøkende kan nyte sene kveldstimer med utsikt over havet. I sør blir naturen mer synlig på stranden Saler og i naturparken L’Albufera, hvor man kan nyte solen i et enestående landskap. Strendene Cullera, Gandía og Oliva utfyller landskapets egen verdi, med et rikt tilbud av sport- og fritidsaktiviteter.
I innlandet finnes en rekke interessante turløyper slik som den som følger elven Turia, men også mange sjarmerende landsbyer slik som Buñol, Requena og Xátiva.
Fiestas

Las Fallas (Falles på valenciansk) er den største fiestaen i Valencia. Den kulminerer ved at gigantiske pappmasjéfigurer føres i prosesjon gjennom byen, hvoretter samtlige utenom vinneren i paraden brennes opp natten mellom 19. og 20. mars. Festlighetene varer fra 15. til 19. mars og holdes til regionens skytshelgen Sankt Josefs ære; 19. mars er Sankt Josefsdagen. Men allerede 1. mars begynner man å varme opp stemningen med aktiviteter og arrangementer som masclétas og petardos; knallfyrverkeri og tunge smatterband.
Golf

Det finnes mange golfbaner i Valencia, flere av de designet av de mest kjente designerne innen denne sporten. I det behaglige klimaet kan man spille golf hele året.
Valencia regionen har forøvrig 38 golfbaner og FINCA LUNEI ligger 10 minutter unna EL BOSQUE GOLF.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Grete Lunde

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Priser min.8000 pr uke avhengig av antall gjester. Pris etter avtale.
Stedet har ingen minimum begrensning ant dager.
Langtidsleie Max 3 mnd.
Adresse
Adresse: Las Muelas, Chiva, Valencia
Land: Spain
Detaljer
Boligstørrelse: 180 m2
Soverom: 5
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin

Tilgjengelighet

mars 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
april 2021
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
tidligere
idag
bestilt

Grete Lunde


Finca Lunei is a Norwegian owned country estate 30 min. from Valencia, Spain. 28000m2/7000 acres with olive and orange trees, 160m2 main house with 5 bedrooms and 2 baths, large pool area, close to El Bosque golf course and the Moto GP circuit. Available for rentals throughout the year. Let us help you to customize your experience whether it is a family trip, romantic getaway or course/seminar activities.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss