Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Flott 3 soveroms leilighet nær stranden – Las Adelfas – San Pedro de Alcántara (R2728907)

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

LAS ADELFAS – meget populært ferieanlegg ved stranden!
Beliggende i første-linje mot stranden i San Pedro og en kort spasertur fra landsbyen.Omgitt av store hageanlegg med to fantastiske svømmebassenger. Resorten er inngjerdet og har 24 timers sikkerhetstjeneste. Gode ​​soverom, kjøkken fullt utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter og et separat vaskerom, stue med peis og tilgang til en privat terrasse. Eiendommen har flott utsikt over den praktfulle hager, fjell og sjø. Inkluderer også en underjordisk parkeringsplass og lagringsplass. Mulighet til av en annen parkeringsplass

Sted: San Pedro de Alcantara
Eiendomstype :
Middle Etasje Leilighet
Soverom: 3
Bad: 2
Bygget: 143m2
Terrasse: 25m2

Info om området
Denne familievennlig leilighet ligger bortgjemt i Las Adelfas. Denne prestisjetunge utvikling er perfekt for familier med sin fantastisk promenade, strødd med mange utendørs kafeer restauranter og strandbarer.Den palmekledde strandpromenaden er et flott sted for en rolig spasertur eller en energisk jogge.
Tidlig morgen er idyllisk, med solen kommer opp over det glitrende asurblå Middelhavet. Du kunne ha blitt vant til denne livsstilen. Promenaden er knytter opp til Puerto Banus, og det er mulig å gå hele veien til Marbella langs strandpromenaden.
Byen San Pedro ligger bare 10 minutters gange fra Las Adelfas. Det er bare 10 km fra Marbella, 2 km fra Puerto Banus, og kun få minutter fra de spektakulære Ronda-fjellene. Til tross for sin nærhet til glamorøse Marbella, har San Pedro greid å forbli uberørt og har bevart sin spanske identitet.
Lokalbefolkningen er vennlige og det dominerende språket du hører er spansk. Det er ganske populært blant ferierende som liker mingling med lokalbefolkningen, samt smake på churros i tykk sjokolade til frokost, prøve tapas eller bare kjøle av på en iskrembar osv osv Byen har bredt spekter av fasiliteter, inkludert et par godt priset supermarkeder (Mercadona, Cayetano og Día), en 24-timers apotek, mange sjarmerende restauranter og butikker.

Prisinformasjon
Fra 1.500 til 2000 euro pr uke

Diverse Info
Best Bolig Spania er Norges største tilbyder av boliger i Spania med mer enn 40.000 boliger for salgs og utleie.
Det er virkelig store sjanser for at vi skal finne drømmeboligen til våre kunder blant disse.
Vi samarbeider også med de fleste eiendomsmeglere og agenter. I tillegg har vi tilgang til boliger som kommer direkte fra banker og utbyggere.
Vi samarbeider også med norsk/spansk advokatkontor slik at all kommunikasjon rundt boligkjøp foregår på norsk. Det er en stor trygghet.

Hoved markedsområde er fra Malaga til Sotogrande og vi holder til i Marbella kommune.
Vi har i flere år hjulpet nordmenn med å finne sin drømmebolig her under den spanske solen.
Våre kunder blir hjulpet trygt gjennom hele prosessen fra A – Å, med både forberedelser til kjøp, gjennomføring og til alt som skal gjøres etter et salg.
Vi samarbeider tett med et norsk advokatkontor som tar seg av alt det juridiske, finansielle, evnt. arvemessige etc.

Når kjøpet er gjennomført hjelper vi videre med vår Best Service tjenester som bl.a: forsikring av boligen, evnt. utbedring/maling, rengjøring, norsk TV, internett, telefoni, innkjøp av møbler (også Ikea), møblering, etc. etc.

Søk i vår database og les mer om hvordan vi hjelper våre kunder samt om våre servicetjenester på www.BestBoligSpania.no

Best Bolig Spania
Salg – Service – Utleie
For nordmenn i Spania

Privat nettside
https://bestinspain.net/details/?ref=R2728907&status=shortterm

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

BestinSpain Bjørn Netland

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Fra 1.500 til 2000 euro pr uke
Adresse
Adresse: San Pedro de Alcántara
Land: Spain
Detaljer
Boligstørrelse: 143 m2
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
Felles svømmebasseng

Tilgjengelighet

november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

BestinSpain Bjørn Netland


BestinSpain.net – er et norsk eid selskap. Administrerende direktør og eier er Bjørn Netland Han har også stor erfaring innen salg og markedsføring. Siden 2009 har han bygget opp en eiendomsvirksomhet i Spanias . BestinSpain.net er et “Eiendoms og Service Center” med hovedkontor i San Pedro de Alcantara (Marbella). Vår filosofi er å behandle våre kunder slik vi ønsker å bli behandlet i deres søken etter å kjøpe eller leie eiendom på Costa del Sol. Vårt område er omtrent fra Malaga til Gibraltar. Vi har fått mye erfaring med å bo og jobbe på Costa del Sol, og er glade for å dele denne kunnskapen med våre kunder .BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er en av de største leverandørene av boliger i Spania med tilgang til mer enn 40.000 bolig- og utleieboliger.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss