Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Flott enebolig i vakre omgivelser med 4 soverom og basseng på Foya Blanca. Ref: Villa Los Olivos

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Villa Los Olivos ligger i idylliske og rolige omgivelser på Foya Blanca. Boligen er en stor og flott villa med 4 soverom, 2 bad, stor stue, spisestue og kjøkken, vaskerom og innglasset vinterhage med utsikt over bassengområdet. Stor inngjerdet hage med palmer, pen beplantning og flott basseng. Flere solfylte uteplasser og utsikt til appelsinlunden og Middelhavet. Moderne og lekre møbler av god kvalitet, nye og gode senger og godt utstyrt kjøkken. Nye aircondition-anlegg i alle soverom, flatskjerm med norske tv-kanaler og trådløst nettverk. Velutstyrt bolig med høy standard og alt man trenger for et behagelig opphold i solens land. I tillegg til bassenget i Villa Los Olivos har leietakerne også tilgang til et stort fellesbasseng og en tennisbane på Foya Blanca, som ligger ca 3-4 min. gange fra boligen. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Villa Los Olivos ligger i urbanisasjon Foya Blanca, som er et boligområde i skjønne og rolige omgivelser ca 1 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi. Boligen ligger ikke langt fra det norske behandlingssenteret Reuma-Sol. Det er ca 3,5 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 8-10 km til Benidorm. Der finner man lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km syd for Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-463876-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: AT-463876-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris for oppgis ved forespørsel
Strøm kommer i tillegg ved kort og langtidsleie (langtidsleie er minimum 6 uker). Det er egen strømmåler i boligen som leses av ved ankomst og avreise. Vann og bredbånd kommer i tillegg ved langtidsleie.
Dette er inkludert i leien
Strøm kommer i tillegg ved kort- og langtidsleie (langtidsleie er min. 6 ukers leie) og det er egen strømmåler i boligen, som leses av ved ankomst og avreise. Vann og bredbånd kommer i tillegg ved langtidsleie.
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

oktober 2020
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss