Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Flott enebolig med saltvannsbasseng i Urb. Escandinavia, Alfaz. Ref: La Cap. 14 B

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Fin villa, ferdigsstilt i 2004, med beliggenhet i nærområdet til Den Norske Skolen Costa Blanca i Alfaz del Pi. Boligen har høy standard, er meget velutstyrt og inneholder stor stue med åpen kjøkkenløsning og eget vaskerom, 3 soverom og 2 lekre bad. Flott saltvannsbasseng som er felles for to like boliger, som ligger på samme tomt. Boligen har høy tekninsk standard med isolasjon og vannbåren varme i stuen og på bad. Nye aircondition anlegg ble montert i stuen og på alle soverom sommeren 2013. Det er også ny flatskjerm med norske tv-kanaler og trådløst nettverk. Barnevennlig og inngjerdet tomt med p-plass til 2 biler.

Rombeskrivelse

Boligen er på ca. 130 kvm over to plan med stor stue, åpen kjøkkenløsning, eget vaskerom, pluss 1 soverom og 1 bad i 1.etg. I 2 etg. er det 2 soverom og 1 bad med direkte utgang til balkong fra begge soverom. Flere solrike uteplasser på bakkeplan og mulighet for parkering for 2 biler inne på tomta. Info ute/terrasse Boligen har flere uteplasser, hvorav en utenfor stuen i 1. etg, ut mot bassenget og en balkong utenfor hovedsoverommet i 2 etg. Det er egen parkeringsplass inne på eiendommen. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

La Capitana ligger i urbanisasjon Escandinavia, som er nærområdet til Den Norske skolen Costa Blanca. Alfaz del Pi, som på arabisk betyr “fruktbar jord” har en lang og rik historie. I dag har området ca 20.000 innbyggere og med sitt gode klima og frodige landskap har byen blitt et meget populært reisemål for nordmenn. La Capitana ligger i et stille og vakkert område, ca 1 km utenfor sentrum av Alfaz. Ca 3-4 km til Albir og ca. 3 km til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr), Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Alfaz del Pi. Området er kjent for sitt gode klima og med over 300 soldager i året er Costa Blanca et paradis på jord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-442518-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: VT-442518-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris pr. uke i høysesong: 1000 euro. Pris pr. uke i mellomsesong: 725 euro. Pris pr. uke i lavsesong: 575 euro. Pris pr. måned ved langtidsleie: 1150 euro pluss strøm, vann, gass og bredbånd. Obl. sluttrengjøring 125 euro ved korttidsleie. Obl. sluttrengjøring ved langtidsleie 175 euro. Vask av sengetøy/håndklær kommer i tillegg 15 euro per sett.
Innen 7 dager etter formell booking foreligger skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 2 måneders leie ved langtid. Leien inkl. sluttrengjøring forfaller 6 uker før ankomst.
Ved korttidsleie er strøm og vann inkludert. Gass kommer i tillegg og må kjøpes inn av leietaker.
Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er strøm og vann inkludert. Gass kommer tillegg og må kjøpes inn av leietaker.
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Fryseboks

Tilgjengelighet

november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss