Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Flott leilighet med høy norsk standard og 3 soverom i Balcon de Altea. Ref. Bajo E

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt og førsteklasses til på solsiden av Altea med kort gangavstand til strand, sentrum, marked og gamle kirkeplassen. Med sine lyse og store rom, sentrale beliggenhet og fine utsikt er dette et godt sted å bo og de private eierne kaller leilighet bajo E “Casa Paradis”. Leiligheten er på ca 100 kvm pluss stor terrasse, stor stue og spisestue for 6 personer, moderne og lekkert kjøkken med oppvaskmaskin, elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap, kaffetrakter, brødrister og alt man trenger for et behagelig opphold. Flatskjerm med norske tv-kanaler og tilgang til bredbånd. Tre soverom, hvorav ett med dobbeltseng, ett med to enkle senger og det siste med en køyeseng og 2 sengeplasser. To pene og fliselagte bad. Direkte utgang til terrassen fra stuen og hovedsoverommet. Godt med skapplass. Leiligheten er godt tilrettelagt for rullestolbrukere med alle rom på et plan. Høy norsk standard med aircondition i stuen og på hovedsoverommet, gulvvarme og norske dyner og puter. Leilighetskomplekset har fire etg og heis inkl. garasjen i underetg. med egne p-plasser. Leilighetene ligger i et stille og rolig boområde med kort gangavstand til tog- og busstasjon. Stort felles basseng med egen barnepool og tennisbane “like utenfor døren”. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Balcon de Altea ligger på en sydvendt åsside med solrik og fri utsikt til havet. Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter. Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm hvor man blandt annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar.

Diverse Info:

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
For inntil 6 personer:
Pris pr. uke i høysesong: NOK 7.400,-
Pris pr. uke i mellomsesong: NOK 5.900,-
Pris pr. uke i lavsesong: NOK 4.800,-
Ta kontakt for pris ved langtidsleie.
Obl. sluttrengjøring på NOK 1000,- og vask av sengetøy ved avreise kommer i tillegg med NOK 96,- per sett. Det er min. 2 ukers leie i høysesong.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales.
Ved langtidsleie ( min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales.
Dette er inkludert i leien
Strøm, vann og internett er inkludert ved korttidsleie.
Adresse
Adresse: c/ Menut
By:
Land: spain
Detaljer
Boligstørrelse: 100 m2
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

november 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss