Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Flott leilighet med høy norsk standard på Jardin Foya Blanca. Ref: D 3

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Flott leilighet med høy norsk standard i vakre og barnevennelige omgivelser på Jardin Foya Blanca. Leiligheten er på ett plan med 2 soverom, 2 bad, stue og et velutstyrt kjøkken og anlegget er av ypperste kvalitet med betegnelsen **** i katalogene. Norske TV-kanaler, aircondition i stuen, samt varmekabler i gulvene. Smakfullt innredet med blant annet norsk Marbodal kvalitetskjøkken, oppvaskmaskin, vaskemaskin, micro, kjøle- og fryseskap, elektrisk komfyr, kaffetrakter o.l. Alle leilighetene på Jardin har meget gode senger og madrasser med norske dyner og puter. D 3 er velutstyrt og leiligheten ligger på bakkeplan på D-rekka, som ligger bare et lite steinkast fra bassenget. Leiligheten har en solfylt uteplass utenfor stuen og hovedsovererommet, samt en skjermet uteplass utenfor kjøkkenet. Det er hagemøbler og solsenger. Bredbånd via hotspotsoner. Solsenger til fri disposisjon rundt bassenget, så her kan man nyte solen og det gode liv dagen lang… Rombeskrivelse Leiligheten ligger på bakkeplan med alle rom på samme nivå og inneholder følgende: Stue med flatskjerm og norske tv-kanaler, salong og godstoler av god kvalitet. Åpen kjøkkenløsning og spisestuebord med 4 stoler. 2 soverom, begge med dobbeltsenger, nattbord og godt med skapplass. To bad, begge med dusj og badet på hovedsoverommet har vaskemaskin. Utenfor kjøkkenet er det egen patio med hagebord og stoler. Utenfor stuen er det egen solfylt terrasse med hagemøbler og solstoler og direkte tilgang til bassenget. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Jardin Foya Blanca er kjent for sitt vakre hage- og bassengområdet og leilighetsanlegget er bygget vegg i vegg med det norske behandlingssenteret “Reuma-Sol”, hvor man kan få fysikalsk eller aromaterapeutisk behandling eller bade i anleggets bassenger. Det er også kafè og kiosk på området, og egen norsk dagligvarebutikk som har bl.a. ferskt brød og norske aviser. I tillegg kan “Restaurante El Jardin”, som har nye og dyktige eiere, anbefales med sin gode norske og spanske meny og alltid like hyggelig betjening. Det er 2 -3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris for inntil 4 personer:
Pr. uke i høysesong: NOK 5.900,-
Pr. uke i mellomsesong: NOK 4.400,-
Pr. uke i lavsesong: NOK 3.800,-
Dersom det gjelder 5 personer kommer et tillegg på NOK 500,- pr. uke.
Pr. måned ved langtidsleie (min. 6 ukers leie): NOK 9.400,- inkl. vann og norske tv-kanaler, Strøm kommer i tillegg til leien.
Obl. sluttrengjøring NOK 700,- og rens av sengetøy/håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg.
Ved kortttidsleie skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie og ved langtidsleie 1 måneds leie.
Ved korttidsleie i høysesong er det minimum 2 ukers leie på alle leilighetene på Jardin.
Dette er inkludert i leien
Strøm, vann og bredbånd er inkludert ved korttidsleie.
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn

Tilgjengelighet

november 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss