Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Flott leilighet med nydelig utsikt sentralt i Altea. Ref: 1 A Balcon de Altea

| | 5 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt og førsteklasses til på solsiden av Altea med gangavstand til gamlebyen og stranden. Den har to bad og god sengeplass til 4 (eventuelt 5) personer. I leiligheten er det også trådløst bredbånd, og ny stor flatskjerm med norske tv-kanaler. Leiligheten ligger i 2 etg. og inneholder en lys og fin stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, 2 bad og en liten bod. Varmekabler i gulvene på begge bad og i stuen. Høy norsk standard og fantastisk utsikt over havet og byen. Anlegget har 5 etg. og heis. Garasje kan leies i samme bygg mot tillegg i prisen. Aircondition med kjøling og varmepumpe i stuen og hovedsoverom. Flott felles basseng like utenfor døren og kort gangavstand til strand, sentrum og gamle vakre kirkeplassen i Altea. Info ute/terrasse Leiligheten har også en stor terrasse med utemøbler og solsenger, hvor man kan nyte en fantastisk utsikt over Middelhavet, Calpe og Albir. Her bor du sentralt og førsteklasses både ved kort- og langtidsleie. Leiligheten leies ikke ut med jacuzzi. Stort felles basseng ute ble ferdigstilt i juni 2006. Bassenget er stengt om vinteren fom. 1. november hvert år. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Balcon de Altea ligger 5 min. gange fra den gamle vakre kirkeplassen i Altea, som ligger på Costa Blanca Nord. Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter. Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm, byen som aldri sover, hvor man blant annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar. Det er ca 130 km til Valencia.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-442521-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg nr: VT-442521-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
For inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: NOK 7.200,-
Pris pr. uke i mellomsesong: NOK 5.400,-
Pris pr. uke i lavsesong: NOK 4.300,-
Gjelder leieforholdet 5 personer kommer et tillegg på NOK 600,- per uke.
Ta kontakt for pris ved langtidsleie.
Obl. sluttrengjøring og rens av sengetøy ved avreise kommer i tillegg.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales. Ved langtidsleie skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales. Obl. sluttrengjøring ved korttidsleie er NOK 1000,- og rens av sengetøy / håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg.
Ved langtidsleie er sluttrengjøring NOK 1400,- pl. vask av sengetøy/ håndklær.
Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er strøm, vann og bredbånd inkludert.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn

Tilgjengelighet

juni 2019
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
juli 2019
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss