Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Flott Town House med høy standard i vakre Sierra Cortina. Kun 10 min. fra Albir og Altea.

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

FOR UTFØRLIG INFORMASJON OG BOOKINGDETALJER SE: www.escalvillas.com & www.lovaseiendom.es

Meget velholdt og smakfullt innredet enderekkehus med fire soverom og god plass til 8 personer beliggende i den ettertraktede urbanisasjonen El Pinar i Sierra Cortina Finestrat i høyden over El Albir og Benidorm.

Boligen består av: Første etasje med kjøkken, vaskerom, toalett, romslig stue med utgang til stor flislagt terrasse med spiseplass og sofagruppe.

Andre etasje med tre romslige soverom hvor hoved soverom har privat bad, stor garderobe og balkong. Det finnes også ett stort bad som deles av de to øvrige soverom.

Tredje etasje består av en stue med sovesofa med 2 sengeplasser, bad, TV og spillstasjon, og utgang terrasse med fantastisk utsikt og sittegruppe, perfekt for kveldskosen. Aircondition i hele huset. Privat parkering ved inngangen til boligen. Meget barnevennlig område hvor hele urbanisasjonen er inngjerdet. Stort og flott fellesområde med flott svømmebasseng og en nydelig hage.

Rengjøring: Inkludert i pris.

Diverse: Huset er meget velholdt, og ligger flott til i et inngjerdet område. Hagen er kjempeflott, og hele området er romslig i forhold til det man finner mange steder i området. Beliggenheten er også meget sentral i forhold til alle mulige ferieaktiviteter. Se linker til nettsider for mer informasjon. www.escalvillas.com gir linker til mye informasjon om området og hva man kan gjøre under besøket.

Om området:

El Pinar er del av den eksklusive urbanisasjonen Sierra Cortina som har en privilegert beliggenhet i høyden over middelhavet med utsikt mot Villajoyosa, Benidorm, El Albir, Altea og Calpe. I Sierra Cortina er du nært: strender, golf, fantastisk turterreng,fornøyelsesparker, badeland, dyreparker, shopping, restauranter med mer. Med andre ord; midt I smørøyet!

Det finnes fire golfbaner innen fem minutters kjøring (se mer på nettside), og et stort sportssenter med treningsstudio, spaanlegg, 4 paddel tennis baner, tennisbaner. I tillegg er det to restauranter i gåavstand og flere restauranter hos Melia Villaitana (tre minutters kjøring unna). Fornøyelsesparkene Terra Mitica og Terra Natura ligger også i nærområdet, med Aqualandia og Mundo Mar er 10 minutter unna.

Kun 3 minutter fra Sierra Cortina finner du et stort shopping område med supermarkeder og hypermarkeder som Carrefour og La Marina kjøpesenter med kjente butikker som Sara, Massimodutti, som tilbyr et bredt utvalg av butikker, kinoer, restauranter og underholdning. I tillegg til de viktigste strendene i Benidorm by; Playa Poniente, Playa Levante og stranden i Cala de Finestrat. Videre så ligger den fantastiske Villa Joyosa stranden mindre enn 10 minutters kjøring unna.

Benidorm har i tillegg til strendene også strandpromenadene som er pakket med barer og restauranter og shopping og særlig populært er såkalte tapasbarer. Det holdes mange konserter med kjente artister igjennom året, og Benidorm er hjem til et av verdens beste illusjons show EFEX som holder til på Benidorm Palace. Med andre ord, er det mye å gjøre i Benidorm og med sitt behagelige klima året rundt, er byen ideell for langtidsferie.

La Cala, Altea, Albir og La Nucia ligger innenfor 10 minutters kjøring i fra huset, hvor det også er mange gode restauranter og gode shopping muligheter. Storbyene Alicante og Valencia er også verdt å besøke med sine kulinariske tilbud, kulturelle opplevelser og fantastisk shopping i storbyatmosfære.

På kysten finner vi et variert tilbud for vannsport og fjellene er ideelle for klatring eller fjellturer. Cala Finestrat er optimal for familieferier,først og fremst fordi stranden er grunn, men også på grunn av mange underholdningsmuligheter for de små! Se: http://www.escalvillas.com for utførlig informasjon om hus og område.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Leiv Kallestad

Se alle våre Boliger
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
FRA EUR 600 pr uke i lavsesong til EUR 1300 i høysesong.
Ledig for ukesleie, men også langtidsleie. Egne priser for langtidsleie, oppgis på forespørsel.
Depositum: Innen 7 dager etter boookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 2 måneders leie ved langtidsleie
Adresse
Adresse: El Pinar
Land: Spain
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap

Tilgjengelighet

juni 2019
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
juli 2019
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
tidligere
idag
bestilt