Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Flott villa i Albir med 4 soverom og eget saltvannsbasseng. Ref. Casa Håheim

| | 12 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Casa Håheim er en meget velholdt og flott enebolig med beliggenhet like utenfor Albir sentrum. Boligen er på to plan med 3 soverom, 3 fine bad, stor stue med salong, spisestue og lekkert kjøkken i 1. etg. Det er nylig bygd nok et soverom oppe på deler av takterrassen, som inneholder en dobbeltseng, en køyeseng og eget bad. Nytt komplett utekjøkken med koke- og grill muligheter og oppvaskmaskin. Høy standard med eget saltvannsbasseng med belysning og varmepumpe, aircondition, sentralfyring, norske tv-kanaler og bredbånd. Helt nyoppusset og meget velutstyrt bolig med flere uteplasser og en takterrasse med fantastisk utsikt, her kan man virkelig nyte det gode liv i solens land. Huset er lekkert og smakfult innredet med nye møbler i alle rom. I Casa Håheim har man alt man trenger for et godt opphold, stor flatskjerm, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kaffetrakter, kjøl- og fryseskap, I tillegg er det norske dyner og puter og godt med sengetøy og håndklær. Solfylt eiendom med to parkeringsplasser inne på tomten. Boligen gir et meget godt inntrykk og kan anbefales på det sterkeste. Rombeskrivelse Boligen er på to plan med følgende romfordeling: 1. et: 3 soverom, hvorav to med dobbeltseng og det siste med 2 køyesenger. Til sammen 8 sengeplasser. Det er senger med gode madresser, norske dyner og puter. 2 pene fliselagte bad, pluss eget bad med inngang fra bassengsiden. Stor og fin stue med åpen løsning til et lekkert kjøkken. Sittegruppe med to godstoler pluss skinnsalong med 2 og 3 seter. Stor flatskjerm med norske og utenlandske kanaler. 2. etg. Deler av takterrassen er bygd om til et flott soverom med en dobbeltseng, en køyeseng og eget bad. Boligen er meget velutstyrt og smakfullt innredet med god kvalitet på møbler og interiør. Info ute/terrasse Casa Håheim har flere fine uteplasser og eget saltvannsbasseng. Boligen ligger i et rolig boområde helt nederst i Albiråsen og eiendommen er inngjerdet og sikret med gitterporter. Beliggenhet ca. 500 m fra stranden og sentrum i Albir. Egne parkeringsplass inne på tomten. Uteplasser med fine hagemøbler foran og bak boligen. Det er også solsenger og egen takterrasse med en fantastisk utsikt over fjellene og byen. Det er utegrill på gass, og gassbeholdere må leietakerne betale og kjøpe inn etter behov. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt område. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått navnet sitt gravert i hellene. Albirstranden er veldig populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-459583-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: reg nr: VT-459583-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Leien fastsettes ut fra antall leietakere og varigheten på oppholdet. Ta gjerne kontakt og vi sender raskt et pristilbud.
Boligen er ledig for kort og langtidsleie, prisene variere ut fra årstider og sesong, så vennligst oppgi ønsket leieperiode.
Obl. sluttrengjøring NOK 1.400,- og vask av sengetøy / håndklær NOK 96,- pr. sett. kommer i tillegg til leien ved korttidsleie.
Ved langtidsleie er renhold ved avreise på NOK 1.800,- pluss vask av sengetøy og håndklær NOK 96,- per sett.
Dersom bredbånd er ønskelig kommer dette i tillegg ved langtidsleie på NOK 400,- pr. måned. Norske tv-kanaler er inkludert.
Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved kortidsleie og 1 måneds leie ved langtidsleie.
Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd 6 uker før ankomst. Ved langtidsleie (min. 2 mnd leie) skal leien betales på forskudd for 2 mnd av gangen.
Dersom oppvarmet basseng er ønskelig på vinteren, må dette bestilles i god tid før ankomst. Prisen for oppvarmet basseng er NOK 850,- per uke.
Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er vann og internett inkludert. Strøm kommer i tillegg til leien og strømmåler blir avlest ved ankomst og avreise.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Takterasse
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

juli 2019
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
august 2019
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss