Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Hacienda del Sol ved Estepona – stilig leilighet i et meget flott kompleks! R2286293

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Stilfullt innredet 2 soveroms og 2 bads første etasje leilighete. Den er helt ny og ligger i fantastisk hager ved stranden på New Golden Mile,

LEILIGHETEN:
Det er to soverom og to bad; ene har eget bad, privat sørøstvendt terrasse med flott utsikt til svømmebassenget. Salongen er utstyrt flatskjerm LCD-TV med gratis visning satellitt. Spisestuen har plass for fire og har plass til ytterligere to personer. Leiligheten har et stort kjøkken med et stort utvalg av hvitevarer, klimaanlegg varmt og kaldt, peis, pent møblert, TV, internett.
200m. gangavstand til stranden, butikker, restauranter og alle fasiliteter. Ligger i Benamara distriktet i Estepona. Puerto Banus er en 5 minutters kjøretur unna.

Komplekset:
Anlegget er inngjerdet og sikkerhet er tilgjengelig tjuefire timer. Stort felles svømmebasseng, rikelig med solsenger, inngjerdet basseng for barn. Andre funksjoner inkluderer en privat parkeringsplass, felles boblebad, badstuer, tennisbaner, lekeområder for barn,

Info om området
OMRÅDET:
New Golden Mile i Estepona er området mellom San Pedro del Alcantara og Estepona. Består av en rekke lokalsamfunn som ligger på hver side av kystveien, er det mange interessante steder, inkludert både strand og golf. Banene er El Paraiso, og Atalaya som er omgitt av kvalitet villaer og leiligheter hvorav mange har en fantastisk utsikt mot kysten. Selwo Aventura natur og dyreliv park er en stor turistattraksjon på New Golden Mile. Flott for både barn og voksne er vel verdt et besøk, og vil gi en minneverdig

Prisinformasjon
Pris pr uke fra 700 til 1200 euro pr uke

Diverse Info
BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er Norges største tilbyder av boliger i Spania med mer enn 40.000 boliger salgs og utleie.
Det er virkelig store sjanser for at vi skal finne drømmeboligen til våre kunder blant disse.
Vi samarbeider også med de fleste eiendomsmeglere og agenter. I tillegg har vi tilgang til boliger som kommer direkte fra banker og utbyggere.

Hoved markedsområde er fra Malaga til Sotogrande og vi har vårt kontor i San Pedro Alcantara som ligger vest i Marbella kommune.
I tillegg er vi representert i Fuengirola, Calahonda, Miraflores samt i Duquesa (Manilva).
Vi har ansatte som snakker norsk, dansk, engelsk, spansk, potugisisk, fransk, polsk m.m.

Vi har i flere år hjulpet nordmenn med å finne sin drømmebolig her under den spanske solen.
Våre kunder blir hjulpet trygt gjennom hele prosessen fra A – Å, med både forberedelser til kjøp, gjennomføring og til alt som skal gjøres etter et salg.
Vi samarbeider tett med et norsk advokatkontor som tar seg av alt det juridiske, finansielle, evnt. arvemessige etc. Dette sikrer våre kunder en trygg handel hvor alt blir gjennomført proffesjonelt.

Vi formidler også tjenester fra internasjonale vekslingsselskaper som kan tilby gunstigere veksingskurser fra norske kroner til euro enn de fleste banker kan gi. Her får våre kunder et helt uforpliktende tilbud på en vekslingskurs.

Når kjøpet er gjennomført hjelper vi videre med vår Best Service tjenester som bl.a: forsikring av boligen, evnt. utbedring/maling, rengjøring, norsk TV, internett, telefoni, innkjøp av møbler (også Ikea), møblering, etc. etc.

Søk i vår database og les mer om hvordan vi hjelper våre kunder samt om våre servicetjenester på www.BestinSpain.net

BestinSpain.net / BestBoligSpania.no
Salg – Service – Utleie
For nordmenn i Spania

“Norges største tilbyder av boliger i Spania”

Privat nettside
https://bestinspain.net/details/?ref=R2286293&status=shortterm

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

BestinSpain Bjørn Netland

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris pr uke fra 700 til 1200 euro pr uke
Adresse
Adresse: Hacienda del Sol Estepona
Land: Spain
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng

Tilgjengelighet

mars 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
april 2021
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
tidligere
idag
bestilt

BestinSpain Bjørn Netland


BestinSpain.net – er et norsk eid selskap. Administrerende direktør og eier er Bjørn Netland Han har også stor erfaring innen salg og markedsføring. Siden 2009 har han bygget opp en eiendomsvirksomhet i Spanias . BestinSpain.net er et “Eiendoms og Service Center” med hovedkontor i San Pedro de Alcantara (Marbella). Vår filosofi er å behandle våre kunder slik vi ønsker å bli behandlet i deres søken etter å kjøpe eller leie eiendom på Costa del Sol. Vårt område er omtrent fra Malaga til Gibraltar. Vi har fått mye erfaring med å bo og jobbe på Costa del Sol, og er glade for å dele denne kunnskapen med våre kunder .BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er en av de største leverandørene av boliger i Spania med tilgang til mer enn 40.000 bolig- og utleieboliger.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss