Få nytt passord

| | 5 Gjester | 0 Soverom| 0 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Denne eneboligen ligger fredelig til i et boligfeltet Foya Blanca som ligger mellom byene Altea og Alfas Del Pi med Albir som strandpromenade. Innen kort gåavstand finner du 2 restauranter, tennisbane, basseng, dagligvarebutikk, skjønnhetssalong og frisør. Dette koselige huset er nyoppusset fra topp til tå, har høy standard og er smakfullt innredet. I hagen er det basseng med motstrøm og flere spiseplasser, en av de med et lite utekjøkken. Det er også utedusj tilknyttet bassenget. Her er frukttrær, druer og blomster – og plass å leke for barn! Selve huset har 3 soverom , ett bad og ett toalett, 2 stuer, åpnet kjøkken med utgang til hage/basseng. Huset er godt isolert og det er er aircondition/varmepumpe i alle rom, persienner på alle vinduer og myggnetting! Det er innstallert filter på kjøkkenet så en kan drikke vannet fra springen. Priser fra 800 til 1200€ pr uke Obligatorisk utvask kommer i tillegg. Info om området Altea: Pitoreske Altea ligger ca. 5 minutter fra kjente steder som Albir og Alfaz del Pi, og ca. 15 minutter fra storbyen Benidorm. En stor andel fastboende sørger for at Altea lever hele året. Gallerier, barer og restauranter ligger tett i Altea. For øvrig vil vi fremheve den vakre strandpromenaden, båthavnen, gamlebyen og den spesielle kirkeplassen. Her er husene lave og hvitkalket, gatene steinbelagte og blomstene bugner fra balkongene som på et vakkert prospektkort. Med kirkeplassen som sentrum, kan du vandre rundt i de mange smale smugene, spise godt i de tallrike restaurantene og besøke gallerier hvor Alteas kunstnere selger sine flotte arbeider. Et av Spanias fremste kulturuniversiteter ligger i Altea og her er også et nytt konserthus med hyppige konserter og arrangementer. Alfas del Pi/ Albir: Albir ligget ved Middelhavet og har etter hvert vokst seg til en hyggelig liten by med butikker, restauranter, barer, banker, post og legekontor. Av norske innslag finner man både kirkesenter, bokkafé, bakeri, optiker, fysioterapeuter og andre helsetjenester. Det er kun 15 minutters gange til flott og velorganisert strand med solsenger, parasoller, badevakter m.v. Den kjente strandpromenaden med sine varierte serveringssteder er populært både på dagtid og kveldstid. Gangavstand langs Middelhavet til Altea (ca 2 km). Albir ligger i Alfaz del Pi kommune. Lave bygninger gjør at byen har en koselig atmosfære. Det er vel 2 km fra Altea og ca 2,8 km fra Jardin Foya Blanca til Albir, som etter hvert har vokst seg til en hyggelig liten by med butikker, restauranter, barer, banker, post og legekontor. Flott og velorganisert strand med solsenger, parasoller, badevakter m.v. Strandpromenaden med sine varierte serveringssteder er populært både på dagtid og kveldstid. På vinteren er det et veldig populært sted for norske pensjonister og om sommeren preges stedet av ferierende barnefamilier som kommer igjen år etter år.  

Din servicebedrift på Costa Blanca Nord – service kan vi!

UTLEIE AV FERIEBOLIG

Vi i Total Service tilbyr utleie av hus og leiligheter i området Costa Blanca Nord for både korte og langvarige opphold.

Les mer

VEDLIKEHOLD

Trenger du noen til å ta vare på eiendommen din? Hage og basseng krever omsorg, og vi hjelper deg gjerne!

Les mer

RENGJØRING

En skikkelig rengjøring krever kompetanse! Spanske Carmen har jobbet sammen med oss i åresvis og er et unikum innen rengjøring.

Les mer

 

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

TOTALSERVICE- SPAIN Hege Tomassen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
fra 800€ til 1200€ pr uke
Dette er inkludert i leien
Strøm, vann, internett, norsk TV
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Solsenger
Utvendig dusj
Grill
Privat parkering
Peis
TV
Norske tv kanaler
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Hårføner
Barneseng
Barnestol

Flere egenskaper

Svømmebassenget har motstrøm
Stor hage

Tilgjengelighet

desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
tidligere
idag
bestilt

TOTALSERVICE- SPAIN Hege Tomassen


Vi startet vår egen servicebedrift for i 2009 etter å ha jobbet i bransjen i 10 år i området Costa Blanca Nord med Alfaz del Pi som hovedsete.Vi jobber på to områder: formidling av utleie og vedlikehold av boliger. Vi har knyttet til oss lokale levrandører og kontakter som gjør at vi kan levere det beste produktet. Vi legger vekt på god service og konkuransedyktige priser. Vi ønsker å levere et totalprodukt og håndterer det meste innen eiendom. Våre tjenester omfatter: • Utleie • Service under oppholdet • Rengjøring • Vedlikehold av hus, basseng og hage • Oppussing

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss