Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Koselig leilighet med 2 soverom og meget sentral beliggenhet i Albir. Ref: Edf. Beatriz

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 1 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Info om boligen

Lys og pen leilighet med sentral beliggenhet i Albir. Leiligheten ligger i en liten sidegate til det norske legesenteret, Costa Blanca Klinikken, og har butikker, restauranter og stranden like rundt hjørnet. Leiligheten ligger i norsk 3. etg, har 2 soverom og 4 sengeplasser, 1 bad, åpen stue med salong og spisestue og direkte utgang til liten balkong, som har formiddagssol. Nymalt, smakfullt innredet, norske tv-kanaler og bredbånd. Felles basseng og hage like utenfor døren. Nytt kjøkken (i august 2017) med kjøle- og fryseskap, kaffemaskin o.l. Eget vaskerom med vaskemaskin. En lys og trivelig leilighet med gode møbler, senger og madrasser, godt med sengetøy / håndklær og ellers alt man trenger for et behagelig opphold i solens land. Flatskjerm med norske tv-kanaler og bredbånd. Aircondition med kjøle og varmepumpe i stuen, takvifter på begge soverom. Det er ikke egen garasjeplass til denne leiligheten. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker, tannleger, optikere og norske menyer på flere restauranter, så hva mer kan man ønske seg …. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-459587-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg nr: VT-459587-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Korttidsleie for inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: NOK 6.600,-
Pris pr. uke i mellomsesong: NOK 4.900,-
Pris pr. uke i lavsesong: NOK 3.500,-
Ved flere personer kommer et tillegg på NOK 500,- per person per uke.
Langtidsleie (min. 6 ukers leie):
Pris pr. måned: NOK 7.500,- pluss strøm, vann, gass og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring NOK 1000,- og vask av sengetøy NOK 96,- pr. sett, kommer i tillegg til leien.
Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal 1 måneds leie innbetales i depositum.
Dette er inkludert i leien
Strøm, vann, gass og bredbånd er inkludert ved korttidsleie.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 1
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Vifter
Heis

Tilgjengelighet

september 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
oktober 2019
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss