Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

En drøm av en luksusbolig på Foya Blanca. Ref. Det Hvite Hus

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Info om boligen

La Casa Blanca (Det Hvite Hus) er en stor og meget flott enebolig med vakker beliggenhet i rolige omgivelser på Foya Blanca. Hovedhuset har 3 lyse og delikate soverom med til sammen 6 sengeplasser og 2 lekre fliselagte bad. I tillegg er det en liten casita (gjestehus) med 2 sengeplasser og eget moderne bad. Det er et stort og flott kjøkken, stue og spisestue, bod og vaskerom. Det Hvite hus er som en vakker drøm og med en flott beliggenhet med utsikt over fjellene og appelsinlunden som nærmeste nabo, kan man ikke få det bedre i solens land. Meget høy standard og boligen ble ferdigstilt i september 2013. God kvalitet på møbler og interiør, smakfullt og vakkert innredet, madrasser og senger av beste merke, aircondtioen i alle rom, flatskjerm med norske tv-kanaler og trådløst nettverk. Solrik og stor tomt med flere fine uteplasser med gode hagemøbler og solsenger. Utekjøkken med grill, kjøleskap og oppvaskmuligheter. August 2017 ble det bygd pergola (overbygd tak) over utekjøkkenet. Nytt, flott basseng med lys og strøm/bølge-regulator og egen bassengmann følger med “på kjøpet”. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Alfaz del Pi, som på arabisk betyr “fruktbar jord” har en lang og rik historie. I dag har området ca 20.000 innbyggere og med sitt gode klima og frodige landskap har byen blitt et meget populært reisemål for nordmenn. La Casa Blanca ligger i et stille og vakkert område på Foya Blanca, som er ca 1 km utenfor sentrum av Alfaz. 3-4 km til Albir og ca. 4 km til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr), Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Alfaz del Pi. Området er kjent for sitt gode klima og med over 300 soldager i året er Costa Blanca et paradis på jord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-463877-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: reg nr: AT-463877-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Boligen er ledig for korttidsleie og langtidsleie og leien fastsettes ut fra varigheten på oppholdet og antall leietakere.
Det er minimum 2 ukers leie i høysesong. Innen 7 dager etter bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 2 måneders leie ved langtidsleie. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Ved korttidsleie kommer obl. sluttrengjøring i tillegg med 150 euro og ved langtidsleie 190 euro. Vask av sengetøy / håndklær 15 euro per sett kommer i tillegg ved avreise.
Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er vann og internett inkludert. Strøm kommer i tillegg både ved kort- og langtidsleie og strømmåler leses av ved ankomst og avreise.
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss