Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Las Adelfas – San Pedro de Alcántara – 3 soveroms leilighet på bakkeplan (R2273843)

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Meget pen 3 soveroms leilighet på bakkeplan i Las Adelfas! Perfekt for familieferie og ideelt for to familier som vil feriere sammen. Den romslige 3 soveroms leiligheten (160 m2) har en stor stue, spisestue og en generøs størrelse kjøkken. Terrassen er 20 m2 + Det er en 20 m2 felles hage for din bruk.
Soverommene er av god størrelse. Hovedsoverommet har eget bad med jacuzzi. Gjestesoverom består av ett dobbelt soverom med utgang til terrasse og et soverom. Begge de doble soverommene har nok plass til enten en reiseseng eller en fold ut seng.
Det andre badet har en stor dusj, ikke badekar, og det er også et gjestetoalett.

Fra stuen har du overbygd terrasse med salong møbler, og det er også en liten semi-inngjerdet hage. Du er i stand til å forlate hagen og gå de få skrittene til et av de fantastiske bassengene. De to felles bassenger er store med grunne ender, flott for små barn.

Denne 3 roms strandleilighet i Las Adelfas har også trådløs Internett-tilgang og heis til underjordisk parkeringsplass. Leieprisen inkluderer sengetøy, bad og badehåndklær.

Info om området
LAS ADELFAS
Meget strandnært anlegg på 4000 kvm med nydelige hager og ulike bassenger kun noen få steg fra Nueva Alcantara promenade i San Pedro de Alcantara ved Marbella. Urbanisering Las Adelfas er inngjerdet med 24 timers sikkerhetstjenester. Las Adelfas Complex er nylig bygget, og er et svært godt utformet ferieanlegg.
Vår leilighet tilbyr stilfull stue med Middelhavet på dørstokken. Næt til to store bassenger, beregnet for voksne og barn med vakre omkringliggende hager og havet like ved. Det er få andre slike anlegg på Costa del Sol kysten, med alle bekvemmeligheter innen gangavstand, og av så høy standard.
Like utenfor komplekset er strandpromenaden og den lange og brede stranden. Langs promenaden er det flere restauranter, og det er mulig å gå langs promenaden og stranden til den berømte Puerto Banus. Med sykkel kan du nyte en vakker tur langs stranden hele veien til byen Marbella. (13 km). Fra komplekset er det bare 10 minutters gange til byen San Pedro med forskjellige butikker, restauranter, barer, internasjonale skoler, banker, legesenter og alt du måtte trenge i veldig fin blandet spansk og internasjonal atmosfære. På bare noen minutter kjøring du finner mye god kvalitet golfbaner. håndklær.

San Pedro de Alcántara er en koselig by som ligger kun 10 minutter vest for Marbella, men som har beholdt sin småby sjarm til tross for en betydelig økning i popularitet og fasiliteter.

10 minutter fra Marbella, 5 fra Puerto Banús, 10 minutter fra Estepona og 45 minutter fra Malaga .
Det sentrale punktet i byen er nylig ferdig Boulevard de San Pedro. En lang og bred gangvei, med gangbruer, sykkelstier, et amfiteater, fontener, massevis av lekeområder, 3 gode bar / restauranter og med regelmessige arrangementer og gatemarkeder, boulevarden har raskt blitt stedet å gå for San Pedro innbyggere og turister .
Fra boulevard er en gågate som strekker seg nordover til kirketorget med sine vakre lokale kirke. Gaten har dusinvis av kafeer , så vel som populære og fasjonable barer som La Sala og andre flere spanske tapasbarer. Med massevis av butikker, banker, supermarkeder samt treningssentre og helse og skjønnhetsfasiliteter, er alt i San Pedro innen gangavstand.
Sørover fra boulevarden, langs en bred allé er stranden, med nok en bred og lang promenade med en like romslig strand. Med massevis av strandbarer og restauranter – “chiringuitos” er dette et populært sted på en sommerdag og i helgene i de varme og solrike vinterdager.
Innenfor en kort kjøretur er den lille hvite landsbyen Benahavís og skjønnheten i Sierra de las Nieves og Serrania de Ronda naturparker, med mange gang- og sykkelstier samt vakre hvite landsbyer og fantastisk natur.
San Pedro de Alcántara er nå en av de mest etterspurte steder på Costa del Sol for

Prisinformasjon
Fra 1000 til 1500 euro pr uke

Diverse Info
Best Bolig Spania er Norges største tilbyder av boliger i Spania med mer enn 40.000 boliger for salgs og utleie.
Det er virkelig store sjanser for at vi skal finne drømmeboligen til våre kunder blant disse.
Vi samarbeider også med de fleste eiendomsmeglere og agenter. I tillegg har vi tilgang til boliger som kommer direkte fra banker og utbyggere.
Vi samarbeider også med norsk/spansk advokatkontor slik at all kommunikasjon rundt boligkjøp foregår på norsk. Det er en stor trygghet.

Hoved markedsområde er fra Malaga til Sotogrande og vi holder til i Marbella kommune.
Vi har i flere år hjulpet nordmenn med å finne sin drømmebolig her under den spanske solen.
Våre kunder blir hjulpet trygt gjennom hele prosessen fra A – Å, med både forberedelser til kjøp, gjennomføring og til alt som skal gjøres etter et salg.
Vi samarbeider tett med et norsk advokatkontor som tar seg av alt det juridiske, finansielle, evnt. arvemessige etc.

Når kjøpet er gjennomført hjelper vi videre med vår Best Service tjenester som bl.a: forsikring av boligen, evnt. utbedring/maling, rengjøring, norsk TV, internett, telefoni, innkjøp av møbler (også Ikea), møblering, etc. etc.

Søk i vår database og les mer om hvordan vi hjelper våre kunder samt om våre servicetjenester på www.BestBoligSpania.no

Best Bolig Spania
Salg – Service – Utleie
For nordmenn i Spania

Privat nettside
https://bestinspain.net/details/?ref=R2273843&status=shortterm

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

BestinSpain Bjørn Netland

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Fra 1000 til 1500 euro pr uke
Adresse
Adresse: San Pedro de Alcántara
Land: Spain
Detaljer
Boligstørrelse: 160 m2
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng

Tilgjengelighet

februar 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
mars 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

BestinSpain Bjørn Netland


BestinSpain.net – er et norsk eid selskap. Administrerende direktør og eier er Bjørn Netland Han har også stor erfaring innen salg og markedsføring. Siden 2009 har han bygget opp en eiendomsvirksomhet i Spanias . BestinSpain.net er et “Eiendoms og Service Center” med hovedkontor i San Pedro de Alcantara (Marbella). Vår filosofi er å behandle våre kunder slik vi ønsker å bli behandlet i deres søken etter å kjøpe eller leie eiendom på Costa del Sol. Vårt område er omtrent fra Malaga til Gibraltar. Vi har fått mye erfaring med å bo og jobbe på Costa del Sol, og er glade for å dele denne kunnskapen med våre kunder .BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er en av de største leverandørene av boliger i Spania med tilgang til mer enn 40.000 bolig- og utleieboliger.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss