Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Leilighet med fantastisk strandbeliggenhet og utsikt i La Duquesa (R2695601)

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Disse svært attraktive leilighetene er kjent for sin beliggenhet ved stranden med spektakulær utsikt og for sin nærhet til den vakre Duquesa Marina. Her fins et utvalgt av internasjonale og moderne kafeer, barer, restauranter og butikker.

Luksus er kombinert med plass og lys, med lyse hjørne-salonger, nydelig utsikt og luksuriøse funksjoner som heis m,ed direkte tilgang til leiligheten. Varm og kald AC på hele eiendommen og et pre-installert alarmsystem.

Direkte utsikt til sjø, strand og over vedlikeholdt anlegg med hager og Afrika-kysten på klare dager. Den vakre terrassen tilbyr en avslappende plass til å nyte uovertruffen utsikt over sjøen, til å spise utendørs eller å slappe av til solnedgangen.

Kjøkkenet er fullt utstyrt med moderne og høy-kvalitets apparater og har god plass til frokost. Det er også en egen bod / vaskerom.

Info om området
Førsteklasses beliggenhet på Costa del Sol. Duquesa & Manilva tilbyr en sjarmerende og avslappende livsstil.
Med gode transportforbindelser over hele Costa del Sol; bare 30 minutter fra Marbella og Puerto Banús, en time fra Malaga flyplass og nær Gibraltar flyplass.

Et perfekt område for en avslappende ferie.

Prisinformasjon
Pris pr uke fra 500 euro til 1000 euro pr uke

Diverse Info
BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er Norges største tilbyder av boliger i Spania med mer enn 40.000 boliger salgs og utleie.
Det er virkelig store sjanser for at vi skal finne drømmeboligen til våre kunder blant disse.
Vi samarbeider også med de fleste eiendomsmeglere og agenter. I tillegg har vi tilgang til boliger som kommer direkte fra banker og utbyggere.

Hoved markedsområde er fra Malaga til Sotogrande og vi har vårt kontor i San Pedro Alcantara som ligger vest i Marbella kommune.
I tillegg er vi representert i Fuengirola, Calahonda, Miraflores samt i Duquesa (Manilva).
Vi har ansatte som snakker norsk, dansk, engelsk, spansk, potugisisk, fransk, polsk m.m.

Vi har i flere år hjulpet nordmenn med å finne sin drømmebolig her under den spanske solen.
Våre kunder blir hjulpet trygt gjennom hele prosessen fra A – Å, med både forberedelser til kjøp, gjennomføring og til alt som skal gjøres etter et salg.
Vi samarbeider tett med et norsk advokatkontor som tar seg av alt det juridiske, finansielle, evnt. arvemessige etc. Dette sikrer våre kunder en trygg handel hvor alt blir gjennomført proffesjonelt.

Vi formidler også tjenester fra internasjonale vekslingsselskaper som kan tilby gunstigere veksingskurser fra norske kroner til euro enn de fleste banker kan gi. Her får våre kunder et helt uforpliktende tilbud på en vekslingskurs.

Når kjøpet er gjennomført hjelper vi videre med vår Best Service tjenester som bl.a: forsikring av boligen, evnt. utbedring/maling, rengjøring, norsk TV, internett, telefoni, innkjøp av møbler (også Ikea), møblering, etc. etc.

Søk i vår database og les mer om hvordan vi hjelper våre kunder samt om våre servicetjenester på www.BestinSpain.net

BestinSpain.net / BestBoligSpania.no
Salg – Service – Utleie
For nordmenn i Spania

“Norges største tilbyder av boliger i Spania”

Privat nettside

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

BestinSpain Bjørn Netland

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris pr uke fra 500 euro til 1000 euro pr uke
Detaljer
Boligstørrelse: 1 m2
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Heis

Tilgjengelighet

mars 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
april 2021
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
tidligere
idag
bestilt

BestinSpain Bjørn Netland


BestinSpain.net – er et norsk eid selskap. Administrerende direktør og eier er Bjørn Netland Han har også stor erfaring innen salg og markedsføring. Siden 2009 har han bygget opp en eiendomsvirksomhet i Spanias . BestinSpain.net er et “Eiendoms og Service Center” med hovedkontor i San Pedro de Alcantara (Marbella). Vår filosofi er å behandle våre kunder slik vi ønsker å bli behandlet i deres søken etter å kjøpe eller leie eiendom på Costa del Sol. Vårt område er omtrent fra Malaga til Gibraltar. Vi har fått mye erfaring med å bo og jobbe på Costa del Sol, og er glade for å dele denne kunnskapen med våre kunder .BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er en av de største leverandørene av boliger i Spania med tilgang til mer enn 40.000 bolig- og utleieboliger.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss