Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

LEKKER ENEBOLIG I CIUDAD QUESADA, KORTTIDSLEIE (Basseng Ref.: R-002086)

| | 11 Gjester | 5 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Stor villa i Ciudad Quesada bestående av 5 soverom og 3 bad

Flott villa på et boareal på 205 kvm over to plan. Kun 5min med bil fra La Marquesa golf & Country Club. I hovedetasjen finner man tre soverom og to bad, hvor ett av dem er en-suite. Videre består denne etasjen av en TV-stue med sovesofa, et godt utstyrt kjøkken med åpen løsning og en romslig stue med peis, sofagruppe og spisegruppe. I andre etasje finner man to doble soverom, hvor det ene har et en-suite bad. Fra det samme soverommet har man direkte utgang til en stor terrasse med fantastisk utsikt til middelhavet og saltsjøene, et hyggelig sted for morgen frokosten!

Det er sengeplass til 11 i boligen (inkludert en sovesofa).

Huset er nylig oppgradert med oppussede bad, nye doble vinduer, air condition og smakfulle møbler. Godt utrustet med sengetøy og håndklær.

Uteområde

Villaen ligger på en idyllisk tomt på 850 kvm med en pent beplantet hage med frukt trær, palmer og blomster. I den store hagen er det romslig uteplass hvor man finner et privat svømmebasseng på 10 x 5 meter, et utekjøkken med stekeovn og kokeplate på gass, utendørs spiseplass og god plass rundt bassenget til sittegrupper. Ved inngangspartiet er det en overbygget terrasse med en sittegruppe. Her er det bare å nyte en flott feriebolig med deilig basseng og late dager og skulle utferdstrangen bli stor er pinjeskogen med stier og benker rett i nærheten.

Område

Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Strender

De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Den 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og “Torrelamata”-stranden i La Mata er de to nærmester, og de ligger omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna.

Klima

Ciudad Quesada er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omkranset av to store saltsjøer som har en rensende effekt på lufta og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med bl.a. astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping

I Ciudad Quesada finner man en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca. 10 minutter unna med bil, ligger kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf

I Ciudad Quesada finner du golfbanen “La Marquesa Golf & Country Club”. Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og innen en radius på 15 kilometer finner man Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas, Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Kine Tronstad

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Ukespriser:
• Januar1.000 €
• Februar1.000 €
• Mars1.000 €
• April1.000 €
• Mai1.000 €
• Juni1.700 €
• Juli1.700 €
• August1.700 €
• September1.000 €
• Oktober1.000 €
November1.000 €

Depositum: 700€
Rengjøringsavgift: 150€
Dette er inkludert i leien
Internett, TV (skandinaviske kanaler), strøm og vann.
Detaljer
Boligstørrelse: 205 m2
Soverom: 5
Baderom: 3
Innsjekk: Etter kl. 15:00
Utsjekk: Før kl. 11:00
Sen Innsjekk: Pristillegg på 30€ ved innsjekk etter kl. 20:00
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Solsenger
Utvendig dusj
Privat parkering
Peis
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Hårføner
Barneseng
Barnestol

Flere egenskaper

Privat svømmebasseng 5x10m
Utekjøkken med gasskomfyr og kjøleskap
Støvsuger
TV med skandinaviske og engelske kanaler
Privat parkering, plass til 2 biler + flere på veien
Peis
Alarm

Tilgjengelighet

juli 2019
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
august 2019
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
tidligere
idag
bestilt

Kine Tronstad


Costa Blanca Bolig ønsker deg hjertelig velkommen til Costa Blanca kysten, hvor du kan nyte et varmt klima, nydelige strender og den utsøkte maten den spanske kysten byr på. Costa Blanca Bolig er et unikt eiendomsmeglerfirma, her for å sikre at din opplevelse når du leter etter leilighet, rekkehus, tomannsbolig, finca, toppleilighet, villa, tomt eller kanskje til og med en næringseiendom er en positiv en…. men vi stopper ikke her. De ansatte hos Costa Blanca Bolig vil hjelpe deg gjennom det som kan være en utfordrende prosess. Å finne en eiendom som passer dine behov innen rimelig tid er vår første prioritet. Så snart vi har funnet den riktige eiendommen for deg, fortsetter arbeidet vårt med å forhandle frem riktig pris, før vi starter på papirarbeidet og det juridiske arbeidet. Vi har et tett samarbeid med anerkjente advokatfirmaer som vil bistå våre kunder under kjøpsprosessen, og som gir ekspertråd om skatt, visum, testamenter, og andre juridiske spørsmål. Costa Blanca Bolig tilbyr: Bruktboliger, hovedsakelig på Costa Blanca sør, som i Ciudad Quesada, Rojales (Benijofar, Benimar) Orihuela Costa (La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Cabo Roig), Torrevieja (Punta Prima, Los Balcones, La Mata) og Santa Pola. Nybygg. Både våre lokale og internasjonale kunder viser en økende interesse for nybygg, og vi tilbyr en stort utvalg av ferdigstilte eiendommer og eiendommer som er under konstruksjon Luksuseiendommer. Vi tilbyr en rekke luksuseiendommer i forskjellige prisklasser, alt fra eksklusive toppleiligheter til villaer på stranden. Utleie. Vi tilbyr utleieboliger i og rundt Ciudad Quesada, både for korte og langtidsleie. Enten du ønsker å leie ut boligen din gjennom oss eller er på jakt etter en eiendom til leie, hjelper vi i Costa Blanca Bolig gjerne til.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss