Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Lekker leilighet med innglasset balkong, flott bassengområde og 2 soverom i sentrum av Albir. Ref.: Edf. Rotonda 1E

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Edf. Rotonda 1E er en lys og lekker hjørneleilighet som ligger i norsk 2. etasje og har gode solforhold. Høy standard med to pene, flislagte bad med dusj. Beliggenhet langs det gamle elveleiet i Albir, Boulevard de Los Musicos. Gangavstand til stranden og alle service fasiliteter. Leiligheten er godt utstyrt. det er oppvaskmaskin, vaskemaskin, kaffetrakter, og den inneholder ellers alt man trenger for et behagelig opphold. Det er 2 soverom, 2 bad, stor stue med salong og spisestue, samt kjøkken med separat vaskerom. Deler av stuen som vender ut mot bassenget er innglasset, her er det sittegruppe og TV. Smakfullt innredet med god salong og spisestue og senger / madrasser av god kvalitet. Det er sentralanlegg med kjøle- og varmepumpe i alle rom, TV og bredbånd. Leilighetskomplekset har et flott bassengområde. Nytt stort basseng ble ferdigstilt våren 2018. Ca 2 min. gange til begynnelsen av hovedgaten i Albir, som har mange butikker og et hav av gode restauranter. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no Info om området

Om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva mer kan vi ønske mere…. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-481697-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: AT-481697-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris for inntil 4 personer:
Pris per uke i høysesong: 750 euro
Pris per uke i mellomsesong: 560 euro
Pris per uke i lavsesong: NOK 440 euro
Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på NOK 500,- per person per uke.
Obl. sluttrengjøring NOK 1000,- og vask av sengetøy/håndklær NOK 115,- pr. sett kommer i tillegg ved avreise ved korttidsleie.
Obl. sluttrengjøring NOK 1400,- og vask av sengetøy/håndklær NOK 115,- pr. sett kommer i tillegg ved avreise ved langtidsleie.
Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved kortidsleie og 1 måneds leie ved langtidsleie.
Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd 6 uker før ankomst. Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal leien betales på forskudd for 2 mnd av gangen.
Dette er inkludert i leien
Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er strøm, vann og internett inkludert.
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2

Tilgjengelighet

januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
februar 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss