Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Flott hjørneleilighet i Albir med 3 soverom, stor terrasse og gode solhold. Ref. Edf. Viminal

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Flott og romslig leilighet med meget sentral beliggenhet i hjertet av Albir, kort gangavstand til stranden og alle service fasiliteter. Boligen har høy standard, norske tv-kanaler, oppvaskmaskin, vaskemaskin og er ellers godt utstyrt med alt man trenger for et behagelig opphold. Leiligheten innholder, 3 soverom, 2 bad, stor stue med salong og spisestue, samt kjøkken med separat vaskerom. Stor terrasse utenfor stuen med sittegruppe, solsenger og hagebord med 4 stoler. Dette er en hjørneleilighet som ligger i 1. etg. og har meget gode solforhold. Smakfullt innredet med god skinnsalong, ny spisestue, nytt kjøkkenbord, og senger og madrasser av god kvalitet. Egen p-plass i garasjeanlegget i underetg. i samme blokk. Det er sentralanlegg med kjøle- og varmeanlegg i stuen og på soverom. Rett utenfor døren er det et vakkert hageområde med pamler, “ekte norskt plen med gress” og 2 store basseng, pluss en lekeplass med husker og sklie for de minste. Ca 2 min gange til hovedgaten i Albir, som har mange butikker og et hav av gode restauranter. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva mer kan vi ønske mere…. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459576-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: reg nr: AT-459576-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris for inntil 5 personer:
Pris per uke i høysesong: 900 euro
Pris per uke i mellomsesong: 675 euro.
Pris per uke i lavsesong: 475 euro
Langtidsleiepris (minimum 6 ukers leie): 1100 euro
Obl. sluttrengjøring 120 euro ved korttidsleie og 150 euro ved langtidsleie. Dersom det er flere enn 5 personer kommer et tillegg på 75 euro per person per uke. Vask av sengetøy/håndklær 15 euro per person. Strøm, vann og internett kommer i tillegg ved langtidsleie, og er inkludert ved korttidsleie.
Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttid og 1 måneder ved langtid (minimum 6 ukers leie). Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd senest 6 uker før ankomst. Ved langtid skal leien betales på forskudd for 2 måneder av gangen.
Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er strøm, vann og internett inkludert.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

mai 2020
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
juni 2020
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss