Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Les Rivages – Estepona – se denne herlige og eksklusive leiligheten (RA33475)

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Fantastisk 5 stjernes leilighet tilgjengelig for korttidsleie med panoramautsikt over Middelhavet.

Denne sørvendte, luksuriøse leiligheten ligger i eksklusive Les Rivages, Estepona. Det er et kompleks bestående av 18 unike leiligheter som ligger i en seks etasjes sørvendt bygning. Lys, sjø og solskinn var en viktig del av dette fantastiske prosjektet. 

Det ligger en 20 minutters kjøretur fra Sotogrande havn og en ca 30 minutters kjøretur til Puerto Banus og Marbella. Leiligheten har to parkeringsplasser. Det er et treningsstudio, utendørsbasseng, badstue og tyrkisk bad å bruke og nyte. 

Leilighetene er omgitt av vakkert anlagte tropiske hager med svømmebasseng og foss. Les Rivages, Estepona har 24 timers sikkerhet/vakt. 

Leiligheten har blitt bygget til en ekstremt høy standard ved hjelp av de fineste materialer og moderne design. Den består av 3 romslige soverom og 3 bad. Ved inngangen til leiligheten er det spektakulær havutsikt ledsaget av en moderne og innbydende åpen stue, kjøkken og stue. 

Kjøkkenet er fullt utstyrt med de nyeste Gaggenau og stilige SMEG apparater, inkludert et vin kjøleskap, juicepress, kaffemaskin og god plass til forberedelse.

Det er en nydelig frokostbar og et lite spisebord for fire. Kombinerte kjøkken og stue er omgitt av store glassdørdører som forbedrer lysstyrken og har uslåelig utsikt. 

Det flotte oppholdsområdet fører direkte til en stor terrasse som er det perfekte stedet å nyt ferien/oppholdet.Det er et sofaområde, spiseplass for 8 pluss et solbadområde på terrassen. Len deg tilbake, slapp av og nyt de utsøkte omgivelsene, det glitrende Middelhavet blå havet med utsikt som strekker seg til Gibraltar og så langt som Marokko.

Soverommene

Alle de tre doble soverommene har king size-senger (to soverom har sjøutsikt og eget bad). Den første gjestesoverommet har en-suite dusj, den andre gjestesoverommet har eget bad med både badekar og dusj. Hovedsoverommet består av en dobbeltseng og intrisk skåret dobbel (hans og hennes) garderober inkludert et eget bad med power shower og imponerende boblebad. 

Alle dører og skap i denne eiendommen er laget av modne, hvite eik. Hele leiligheten har fantastisk havutsikt fra soverommet til kjøkken og stue. Det er kalkstein gulv overalt som gir en elegant finish. Lydinstallasjon (SONOS) og oppvarmede gulv kan bli funnet over hele eiendommen. 

Denne himmelske ferieleiligheten har alt du kan ønske deg i din drømmeferie i tillegg til en superb beliggenhet. Det er perfekt for familier, par på jakt etter en magisk leilighet i et meget privilegert sted. Pust inn i den friske sjøluften, se den bemerkelsesverdige utsikten og hør på lyden av bølgene som forsiktig treffer kysten i dette slående og tropiske paradiset.

  • Bedrooms: 3
  • Bathrooms: 3
  • Built: 192 m2
  • Terrace: 79 m2

Price:

  • High season:
  • 2800 €/week
  • Low season:
  • 1500 €/week

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

NORDICA SALES & RENTALS

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
High season:2800 €/week
Low season:1500 €/week
Detaljer
Boligstørrelse: 192 m2
Soverom: 3
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng

Flere egenskaper

Air-condition cold-warm
FLAT SCREEN TV
GYM
Heated Swimming Pool (community)
INDOOR POOL (community)
Safety deposit box
Sauna
Under Floor Heating
Underground parking
WIFI - Fiber

Tilgjengelighet

juli 2019
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
august 2019
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
tidligere
idag
bestilt

NORDICA SALES & RENTALS


NORDICA SALES & RENTALS Nordicarentals er en ferieboligfirma basert i Nueva Andalucía, Marbella. Vi er et lite firma og vi satser på å tilby ferie i flotte boliger på spanias solkyst. Vårt hovedfokus er at du som vår gjest skal få en problemfri ferie i vakre omgivelser. Vi tilbyr et bredt utvalg av eksklusive ferieboliger i Marbella. Deriblant leiligheter, rekkehus, penthouse leiligheter og villaer.Alt fra små leiligheter til store og unike villaer av høyeste kvalitet og eksklusivitet! Ønsker du å leie ut din villa på solkysten? Ta kontakt med AnnaLena på NordicaRentals.Vi ser på din bolig og gir informasjon om potensiale for utleie mm. Velkommen!

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss