Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Luksusleilighet med høy standard og 3 soverom nær stranda i San Pedro de Alcántara (R2657645)

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Herlig luksusleilighet
En eksklusiv resort ved strandpromenaden i San Pedro Alcántara. Luksus og ny 3 roms frontlinje leilighet som består av en stor stue og spisestue, og en stor terrasse med flott utsikt over havet fullt utstyrt kjøkken og 3 soverom ett en-suite bad, grill, 2 bil garasje, fiberoptiske og internasjonale kanaler.
Størrelse 154 m2

Complex:
Casablanca Beach er et anlegg på strandpromenaden i San Pedro Alcantara . Innen gangavstand til San Pedro og Puerto Banus og består av 61, 2 eller 3 roms leiligheter og penthouse alle med store terrasser og havutsikt. Bygget til en meget høy standard med alle leilighetene forskjellige på noen måte, men alle har store oppholdsrom og terrasser. Leilighetene er omgitt av anlagte og tropiske hager med et stort svømmebasseng og direkte tilgang til stranden. Svært nær skoler, butikker og restauranter og sikkerhet 24H.

Info om området
San Pedro de Alcántara er en koselig by som ligger kun 10 minutter vest for Marbella, men som har beholdt sin småby sjarm til tross for en betydelig økning i popularitet og fasiliteter.

10 minutter fra Marbella, 5 fra Puerto Banús, 10 minutter fra Estepona og 45 minutter fra Malaga .
Det sentrale punktet i byen er nylig ferdig Boulevard de San Pedro. En lang og bred gangvei, med gangbruer, sykkelstier, et amfiteater, fontener, massevis av lekeområder, 3 gode bar / restauranter og med regelmessige arrangementer og gatemarkeder, boulevarden har raskt blitt stedet å gå for San Pedro innbyggere og turister .
Fra boulevard er en gågate som strekker seg nordover til kirketorget med sine vakre lokale kirke. Gaten har dusinvis av kafeer , så vel som populære og fasjonable barer som La Sala og andre flere spanske tapasbarer. Med massevis av butikker, banker, supermarkeder samt treningssentre og helse og skjønnhetsfasiliteter, er alt i San Pedro innen gangavstand.
Sørover fra boulevarden, langs en bred allé er stranden, med nok en bred og lang promenade med en like romslig strand. Med massevis av strandbarer og restauranter – “chiringuitos” er dette et populært sted på en sommerdag og i helgene i de varme og solrike vinterdager.
Innenfor en kort kjøretur er den lille hvite landsbyen Benahavís og skjønnheten i Sierra de las Nieves og Serrania de Ronda naturparker, med mange gang- og sykkelstier samt vakre hvite landsbyer og fantastisk natur.
San Pedro de Alcántara er nå en av de mest etterspurte steder på Costa del Sol for

Prisinformasjon
Fra 1.500 tio 2600 euro per uke

Diverse Info
Best Bolig Spania er Norges største tilbyder av boliger i Spania med mer enn 40.000 boliger for salgs og utleie.
Det er virkelig store sjanser for at vi skal finne drømmeboligen til våre kunder blant disse.
Vi samarbeider også med de fleste eiendomsmeglere og agenter. I tillegg har vi tilgang til boliger som kommer direkte fra banker og utbyggere.
Vi samarbeider også med norsk/spansk advokatkontor slik at all kommunikasjon rundt boligkjøp foregår på norsk. Det er en stor trygghet.

Hoved markedsområde er fra Malaga til Sotogrande og vi holder til i Marbella kommune.
Vi har i flere år hjulpet nordmenn med å finne sin drømmebolig her under den spanske solen.
Våre kunder blir hjulpet trygt gjennom hele prosessen fra A – Å, med både forberedelser til kjøp, gjennomføring og til alt som skal gjøres etter et salg.
Vi samarbeider tett med et norsk advokatkontor som tar seg av alt det juridiske, finansielle, evnt. arvemessige etc.

Når kjøpet er gjennomført hjelper vi videre med vår Best Service tjenester som bl.a: forsikring av boligen, evnt. utbedring/maling, rengjøring, norsk TV, internett, telefoni, innkjøp av møbler (også Ikea), møblering, etc. etc.

Søk i vår database og les mer om hvordan vi hjelper våre kunder samt om våre servicetjenester på www.BestBoligSpania.no

Best Bolig Spania
Salg – Service – Utleie
For nordmenn i Spania

Privat nettside

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

BestinSpain Bjørn Netland

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Fra 1.500 tio 2600 euro per uke
Adresse
Adresse: San Pedro de Alcántara
Land: Spain
Detaljer
Boligstørrelse: 154 m2
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng

Tilgjengelighet

desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
tidligere
idag
bestilt

BestinSpain Bjørn Netland


BestinSpain.net – er et norsk eid selskap. Administrerende direktør og eier er Bjørn Netland Han har også stor erfaring innen salg og markedsføring. Siden 2009 har han bygget opp en eiendomsvirksomhet i Spanias . BestinSpain.net er et “Eiendoms og Service Center” med hovedkontor i San Pedro de Alcantara (Marbella). Vår filosofi er å behandle våre kunder slik vi ønsker å bli behandlet i deres søken etter å kjøpe eller leie eiendom på Costa del Sol. Vårt område er omtrent fra Malaga til Gibraltar. Vi har fått mye erfaring med å bo og jobbe på Costa del Sol, og er glade for å dele denne kunnskapen med våre kunder .BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er en av de største leverandørene av boliger i Spania med tilgang til mer enn 40.000 bolig- og utleieboliger.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss