Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Luxus penthouse 500m fra stranden – 4 soverom – gangavstand Puerto Banus (A021)

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Elegant og fantastiske duplex penthouse til leie. Med rene linjer og duse farger er dette den perfekte fritidsbolig.
Rommene er fordelt over 2 plan, med hovedetasjen som har et dobbelt soverom med eget bad, et dobbelt og soverom med felles bad. Her er også stue / spisestue og en glitrende moderne kjøkken; og en liten terrasse utenfor stuen og ett av soverommene. Hovedsoverom er i øverste etasje.
Ingen tvil om at mye av din ferie vil bli brukt på den massive takterrasse. Et yndet sted å lene seg tilbake og slappe av til soundtracket til Café del Mar mens du nipper til kveldsdrinker. Terrassen har utendørs møblement, polstrede stoler, sofaer og sjeselonger samt et fullt utstyrt utekjøkken med våt bar og en gassgrill for cookouts.
Klimaanlegg, rask internettilgang og IPTV utfyller denne herlige duplex feriebolig.
DETALJER:
Heis Parkering – garasje Vaskemaskin Strykejern Strykebrett Sengetøy Cot Kabel / Satelitt TV TV Høyhastighets Internett WiFi Stekeovn Mikrobølgeovn Komfyr Kaffetrakter Oppvaskmaskin Kjøleskap Fryser vitro keramisk Vifte / avtrekks Brødrister for vann Kjøkkenutstyr følger Barnestol Balkong Terrasse / dekk / terrasse Overbygd uteplass / dekk / terrasse felles hage Aircondition BBQ Grill Pool – delt dusj badekar Håndklær Hårføner fjellutsikt

Info om området
Jardines de Aldaba er et eksklusivt,lukket kompleks med en fornem beliggenhet på stranden mellom Puerto Banus og San Pedro.
Består av 50 luksusleiligheter blant en subtropiske hager med et spektakulært felles svømmebasseng komplett med solplass og bassengbar.
Det er privat, underjordisk parkering samt rikelig med gateparkering . Du er en kort spasertur fra strandpromenaden som fører til Puerto Banus i øst og til den mer laidback byen San Pedro Alcantara i vest.

Super Sol supermarked er en 10 minutters spasertur, og det er nok av herlige barer og restauranter innen kort gangavstand .
Det er også rask tilgang til motorveien A7 og Ronda veien

Jardines de Aldaba is a small exclusive gated complex in a premier beach location between Puerto Banus and San Pedro. Made up of 50 luxury apartments it is set among a subtropical gardens with a spectacular communal pool complete with sunbathing area and poolside bar. There is private underground parking as well as plenty of street parking. You’re are a short walk from the beach promenade leading to Puerto Banus in the east and to the more laidback town of San Pedro Alcantara in the west.

The Super Sol supermarket is a 10 minute walk and there are plenty of delightful bars and restaurants within easy walking distance. There is also fast access to the A7 motorway and the Ronda road.

http://www.takeabreakrentals.com/jardines_de_aldaba_luxury_penthouse_500m_beach_walking_to_puerto_banus_a021

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Takeabreakrentals Thomas Foght

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Euro 1200 TO €3000 PER WEEK
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
TV

Tilgjengelighet

november 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
desember 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

Takeabreakrentals Thomas Foght


Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden. I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt. Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det! Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen. Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss