Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Albir Parc. Lys og fin leilighet med 2 soverom og 2 bad i sentrum av Albir. Ref: Albir Parc 2F

| | 5 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Flott, nyoppusset leilighet i hjertet av Albir med 2 soverom og 2 bad. Det ble nytt kjøkken i 2018, begge badene ble totalrenovert i 2019. Meget sentral beliggenhet bare få minutters gange til strand, restauranter og butikker. Leiligheten ligger i norsk 3. etg. og har en sydvendt balkong utenfor stuen. Balkongen er innglasset, og alle vinduene kan trekkes til siden, slik at balkongen blir helt åpen. Utsikt over det flotte hage- og bassenganlegget, som har eget barnebasseng. Barnevennlig område som er inngjerdet og pent beplantet. Nytt og lekkert kjøkken med oppvaskmaskin og eget vaskerom, stue med nye og gode møbler, en god tv-stol, spisestuebord og 4 stoler, flatskjerm med norske tv-kanaler og aircondition i stuen og på hovedsoverom med kjøling og varmepumpe. 2 soverom og 2 bad, hvorav hovedsoverommet har dobbeltseng og det andre soverommet har en køyeseng og sovesofa. Velholdt borettslag i rolige og vakre omgivelser. Leiligheten er velutstyrt og inneholder alt man trenger for et godt opphold, også bredbånd er installert. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva kan vi ønske oss mere…. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Info om rengjøring Obl. sluttrengjøring NOK 1000,- og vask av sengetøy/håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg ved avreise.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-466973-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: AT-466973-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
For inntil 5 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 625 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 500 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 400 euro
Ved flere personer kommer et tillegg på 50 euro per person per uke. Obl. sluttrengjøring 100 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise. Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 120 euro. Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt. Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen. Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.
Dette er inkludert i leien
Ved langtidsleie kommer alltid strøm, vann, gass og bredbånd i tillegg til leien. Ved korttidsleie er dette inkludert.
Adresse
Adresse: Boulevar del Musicos 10 - 03581 Albir
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Heis

Tilgjengelighet

juli 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
august 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss