Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Albir Parc. Lys og fin leilighet med 3 soverom og 2 bad i sentrum av Albir. Ref. Albir Parc blc I – 2 D

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Lys og flott leilighet i hjertet av Albir med 3 soverom og 2 bad. Meget sentral beliggenhet bare få minutters gange til strand, restauranter og butikker. Leiligheten ligger i norsk 3. etg. og har sydvendt balkong utenfor stuen. Utsikt over det flotte hage- og bassenganlegget som har eget barnebasseng. Barnevennlig område som er inngjerdet og pent beplantet. Kjøkken med eget vaskerom, stue med ny sofa og godstol, spisestuebord og 4 stoler, flatskjerm med norske tv-kanaler. Aircondition i stua med kjøling og varmepumpe. På to av soverommene er det dobbeltseng, og på det siste er det en god dobbel sovesofa. Eget bad til hovedsoverommet. Velholdt borettslag i rolige og vakre omgivelser. Leiligheten er velutstyrt og inneholder alt man trenger for et godt opphold, godt med sengetøy, håndklær og kopper og karr. Bredbånd er installert. Egen p-plass i garasjeanlegget under blokka. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva kan vi ønske oss mere…. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-466975-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg nr: AT-466975-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Korttidsleie for inntil 5 personer:
Pris per uke høysesong: NOK 6.500,-
Pris per uke mellomsesong: NOK 4.900,-
Pris per uke lavsesong NOK 4.200,-
Ved flere personer kommer et tillegg på NOK 500,- per person per uke.
Langtidsleie per mnd i lavsesong NOK 8.900,- pl. strøm, vann, gass og bredbånd.
Depositum korttidsleie: Tilsvarende 1 ukes leie
Depositum langtidsleie ( min. 6 ukers leie): Tilsvarende 1 mnd. leie
Obl. sluttrengjøring NOK 1000,- ved korttidsleie og NOK 1400,- ved langtidsleie og vask av sengetøy NOK 96,- pr. sett, kommer i tillegg til leien.
Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 1 mnds leie ved langtidsleie. Ved korttidsleie kommer obl. sluttrengjøring NOK 1000,- og rens av sengetøy / håndklær NOK 96,- pr. sett i tillegg. Ved langtidsleie er sluttrengjøring NOK 1400,-.
Dette er inkludert i leien
Ved langtidsleie kommer alltid strøm, vann, gass og bredbånd i tillegg til leien. Ved korttidsleie er dette inkludert.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Heis

Tilgjengelighet

mars 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
april 2019
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss