Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Lys og lekker leilighet med høy standard og 3 soverom. Ref.: Edf. La Rotonda Albir

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Bajo J er en lys og lekker hjørneleilighet som ligger på bakkeplan, den er sydvendt og har meget gode solforhold. Høy standard med nytt kjøkken og nye møbler i juni 2017. Beliggenhet langs det gamle elveleiet i Albir, Boulevard de Los Musicos. Gangavstand til stranden og alle service fasiliteter. Leiligheten er meget godt utstyrt. det er oppvaskmaskin, vaskemaskin, kaffetrakter, og den inneholder ellers alt man trenger for et behagelig opphold. Det er 3 soverom, 2 bad, stor stue med salong og spisestue, samt åpen kjøkkenløsning med separat vaskerom. Meget stor og fin terrasse utenfor stuen med to sittegrupper og solsenger. Smakfullt innredet med god salong og spisestue og senger / madrasser av god kvalitet. Det er sentralanlegg med kjøle- og varmepumpe i alle rom og norske tv-kanaler og bredbånd. Rett utenfor døren er det et flott bassengområde. Nytt stort basseng blir ferdigstilt våren 2018. Ca 2 min. gange til begynnelsen av hovedgaten i Albir, som har mange butikker og et hav av gode restauranter. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger. Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no Info om området

Om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva mer kan vi ønske mere…. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-464565-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg NR: AT-464565-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon

Pris for inntil 6 personer:

Pris per uke i høysesong: NOK 8.400,-. Pris per uke i mellomsesong: NOK 6.400,-. Pris per uke i lavsesong: NOK 5.000,-. Langtidsleiepris (minimum 6 ukers leie): NOK 10.500,-. Obl. sluttrengjøring NOK 1.200,- ved korttidsleie og NOK 1.500,- ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær NOK 96,- per person. Strøm kommer i tillegg både ved kort- og langtidsleie. Vann og internett kommer i tillegg ved langtidsleie, og er inkludert ved korttidsleie.

Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttid og 2 måneder ved langtid (minimum 6 ukers leie). Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd senest 6 uker før ankomst. Ved langtid skal leien betales på forskudd for 2 måneder av gangen.

Dette er inkludert i leien
Ved kort- og langtidsleie kommer strøm i tillegg. Ved korttidsleie er vann og internett inkludert, ved langtidsleie kommer dette i tillegg.
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Solsenger
Utvendig dusj
TV
Norske tv kanaler
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Barneseng
Heis

Tilgjengelighet

juli 2019
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
august 2019
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss