Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Meget bra leilighet i Albir med solfylt balkong på 43 kvm. Ref: Fin Playa Albir 1 B

| | 7 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Meget bra leilighet med sentral beliggenhet i Albir. Leiligheten ligger på hjørnet i 2. etg. og har en stor balkong på over 40 kvm med gode solforhold. En del av den store balkongen er innglasset, og dette rommet inneholder en dobbel sovesofa pluss en sammenleggbar ekstraseng. Leiligheten har ellers 2 soverom med 4 sengeplasser og godt med skapplass. To fliselagte bad, ett med dusj og ett med badekar. Velutstyrt kjøkken med kjøle- og fryseskap og elektrisk komfyr. Eget vaskerom med vaskemaskin. En lys og romslig stue med spisestue for 6 personer, ny salong og stor flatskjerm med norske tv-kanaler. Høy standard med aircondition i stue og begge soverom. Bredbånd og egen parkingsplass i garasjen. Leiligheten er smakfullt innredet med nye IKEA-møbler. Det er nye senger med gode madrasser og god kvalitet på inventar og interiør. Oppvaskmaskin, kaffetrakter, micro ovn og godt med kopper og karr, pluss sengetøy og håndklær. Nye hagemøbler, parasol og solsenger. Utsikt og ca 200 m til stranden. Meget velstelt og vakkert beplantet hageområde med huskestativ for de minste og stort basseng med egen barnepool. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Edf. Fin Playa Albir ligger i sentrum av Albir i C/ Joan Sebastian Bach no 17, som ikke er langt fra det store og kjente Hotell Kaktus. Det er 2 min. gange til stranden, hvor man finner “et hav” av gode restauranter og utesteder. Butikker er også i kort gangavstand fra leiligheten. Albirstranden er populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 2 km til Altea, med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-442517-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: reg nr: VT-442517-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris pr. uke i høysesong: 750 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 525 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 425 euro
Ved flere personer enn 4 kommer et tillegg på 50 euro per person per uke.
Pris per måned ved langtidsleie (over 6 ukers leie): 925 euro pluss strøm, vann og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring 100 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 140 euro.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst.
Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.


Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er strøm, vann og bredbånd inkludert.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Garasje
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Heis

Tilgjengelighet

november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss