Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Meget fin leilighet med fantastisk (!) bassengområde med tennisbane og park. Ref.: Cuesta de las Narices 45

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Meget fin leilighet med 2 soverom og fantastisk bassengområde like ved gamlebyen og kirkeplassen i Altea.

Leiligheten er over to plan med nyoppusset kjøkken, spisestue, stue og gang i 1. etasje og 2 soverom, liten TV-stue med stor flatskjerm, norske TV-kanaler, bredbånd og veranda med utsikt over bassengområdet og havet i 2. etasje. Ny oppussede bad i begge etasjer.

Romslig stue og spisestue for 6 personer, moderne og lekkert kjøkken med oppvaskmaskin, elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap, kaffetrakter, brødrister og alt man trenger for et behagelig opphold. 

En av byens flotteste bassengområder med stort basseng, barnebasseng, tennisbane og lekeplass. Ca 2 minutter til dagligvarebutikk og ca 10-12 minutter til stranden. Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Om området

Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm, byen som aldri sover, hvor man blant annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar. Det er ca 130 km til Valencia.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris for inntil 4 personer:
Pris per uke i høysesong: NOK 7.900,-
Pris per uke i mellomsesong: NOK 5.900,-
Pris per uke i lavsesong: NOK 4.100,-
Obl. sluttrengjøring NOK 1000,- og vask av sengetøy/håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg ved avreise ved korttidsleie.
Obl. sluttrengjøring NOK 1400,- og vask av sengetøy/håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg ved avreise ved langtidsleie.
Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved kortidsleie og 1 måneds leie ved langtidsleie.
Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd 6 uker før ankomst. Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal leien betales på forskudd for 2 mnd av gangen. Ta kontakt for priser på langtidsleie.
Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er vann og bredbånd inkludert. Ved langtidsleie kommer dette i tillegg. Strøm kommer tillegg ved kort- og langtidsleie.
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Utvendig dusj
Garasje
Privat parkering
Peis
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Vifter

Tilgjengelighet

september 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
oktober 2019
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss