Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Meget flott leilighet med sentral beliggenhet i Albir. Ref. Edf. Coliseo

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Meget flott hjørneleilighet med sentral beliggenhet i Albir med gangavstand til strand og alle service fasiliteter. Boligen er bygd med høy standard, og det er lagt vekt på god lydisolering, gulvvarme, marmorgulv, downlights i taket etc. Leiligheten innholder, 3 soverom, 2 bad, stue, kjøkken med separat vaskerom og utgang fra stuen og hovedsoverommet til stor overbygd terrasse med markiser. Boligen er en endeleilighet i 2 etg. med heis, og terrassen går i vinkel og dekker to sider. Med andre ord gode solforhold! Leiligheten er svært pent innredet med ny og behagelig sofagruppe, gode senger og madrasser og inneholder ellers alt man trenger for et behagelig opphold. Bredbånd, stor flatskjerm med norske kanaler, vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, strykejern/brett, kaffetrakter og vannkoker. Boligen er velegnet for bevegelseshemmede. Info ute/terrasse Det er et stort felles hageanlegg med barnevennelig svømmebasseng. For de som ønsker å slå noen baller på driverangen, så er det kun 200-300 å gå. Fra en solfylt terrassen har man utsikt over byen og fjellene rundt.

Rombeskrivelse

Leiligheten innholder tre romslige soverom med gode senger, to bad, lys og trivelig stue og velutstyrt kjøkken med separat vaskerom. Det største soverommet har eget bad. Begge bad har dusj og er meget pent innredet. Fra stuen og hovedsoverommet er det utgang til en stor overbygd terrasse med markiser. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt område. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått navnet sitt gravert i hellene. Albirstranden er veldig populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km syd for Albir.

Diverse Info I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459577-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: AT-459577-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris for inntil 5 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 825 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 650 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 525 euro
Dersom det gjelder 6 personer kommer et tillegg på 50 euro pr. uke.
Pris pr. måned ved langtidsleie: 1000 euro pluss strøm, vann og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring 100 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved korttidsleie.
Ved langtidsleie er sluttrengjøring 140 euro pluss vask av sengetøy / håndklær ved avreise.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen.
Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.
Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er strøm, vann og bredbånd inkludert.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

oktober 2020
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss