Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Meget lekker leilighet med 2 soverom, byens beste utsikt og innglasset balkon i Albir. Ref. Los Alamos 22

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Info om boligen

Meget lekker leilighet med sentral beliggenhet i Albir. Leiligheten ligger på hjørnet i 4. etg. og har en fantastisk utsikt over byen og Middelhavet. 2 fine soverom med hvert sitt lekre bad, kjøkken med eget lite vaskerom, en lys og moderne stue med spisestue og salong, velutstyrt og flott. Stor balkong med byens beste utsikt. Meget høy standard med aircondition, bredbånd, flatskjerm og norske tv-kanaler. Bredbånd må bestilles før ankomst, slik at linjene kan aktiviseres. Leiligheten er nyoppusset i oktober 2015, smakfullt innredet med mye møbler og høy kvalitet på inventar og interiør. Nr 22 er en hjørneleilighet som har større balkong og bedre utsikt til havet med de vakreste soloppganger. Det er fine hagemøbler i tre på balkongen. Balkongen ble innglasset i januar 2016, vinduene kan trekkes helt til side, slik at man har full utsikt over Middelhavet, hvor man kan nyte solen og sitte lunt og varmt når vinden kommer fra havet. Los Alamos ligger i hjertet av Albir og fra balkongen føles det som man kan stupe rett i havet, som ligger maks 100 m unna. Fint uteområde i rolige omgivelser på baksiden av blokka, hvor det er et stort, flott basseng med egen barnepool, liten lekeplass og utedusjer. P-plass i garasjeanlegget kan bestilles mot et tillegg i prisen. Min. 2 ukers leie i høysesong. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

 

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

 

Info om området

Leiligheten ligger i norsk 4. etg. på hjørnet av blokken, og har en stor terrasse og en fantastisk utsikt over byen og Middelhavet. Bak blokken, godt skjermet, finner man et velstelt uteområde, med stort felles basseng og et mindre basseng, som er tilrettelagt for barn. Det er også en egen lekeplass inne på samme område. Med sin høye standard og sentrale beliggenhet er leilighetene i Los Alamos et ypperlig valg for en drømmeferie under Spanias blå himmel. I 1. etg. i samme blokk er det nå en ny butikk hvor sykler kan leies/kjøpes, en Beaty Salon med hudpleie, massasje o.l., og sist, men ikke minst en meget god restaurant og byens beste kaffebar. Edf. Los Alamos ligger like ved det store og kjente Hotell Kaktus, i sentrum av Albir. Det er 1 min. gange til stranden, hvor man finner mange gode restauranter og utesteder. Butikker er også i kort gangavstand fra leiligheten. Albirstranden er populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 2 km til Altea, med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

 

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

 

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459580-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: reg nr: AT-459580-A. Category: Standard.

 

 

 

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris for inntil 4 personer:
Pris per uke i høysesong: 950 euro. Pris per uke i mellomsesong: 725 euro. Pris per uke i lavsesong: 625 euro. Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på 50 euro per uke. Obl. sluttrengjøring 100 euro ved korttidsleie og 150 euro ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær 15 euro per person. Strøm, vann og internett kommer i tillegg ved langtidsleie. Pris per måned ved langtidsleie 1175 euro. Langtidsleie er minimum 6 uker.
Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttid og 2 måneder ved langtid. Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd senest 6 uker før ankomst. Ved langtid skal leien betales på forskudd for 2 måneder av gangen.
Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er strøm, vann, norske tv-kanaler og bredbånd inkludert. Ved langtidsleie kommer strøm, vann og bredbånd i tillegg.
Adresse
By:
Land: Spain
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Heis

Tilgjengelighet

november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss